Zgjedhimi i foljes gangbang në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gangbang në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gangbang në kohën e tashme

Present Tense

 • I gangbang
 • you gangbang
 • he|she|it gangbangs
 • we gangbang
 • you gangbang
 • they gangbang

Present Continuous

 • I am gangbanging
 • you are gangbanging
 • he|she|it is gangbanging
 • we are gangbanging
 • you are gangbanging
 • they are gangbanging

Present Perfect

 • I have gangbanged
 • you have gangbanged
 • he|she|it has gangbanged
 • we have gangbanged
 • you have gangbanged
 • they have gangbanged

Present Perfect Continuous

 • I have been gangbanging
 • you have been gangbanging
 • he|she|it has been gangbanging
 • we have been gangbanging
 • you have been gangbanging
 • they have been gangbanging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gangbang në kohët e shkuara

Simple past

 • I gangbanged
 • you gangbanged
 • he|she|it gangbanged
 • we gangbanged
 • you gangbanged
 • they gangbanged

Past continuous

 • I was gangbanging
 • you were gangbanging
 • he|she|it was gangbanging
 • we were gangbanging
 • you were gangbanging
 • they were gangbanging

Past perfect

 • I had gangbanged
 • you had gangbanged
 • he|she|it had gangbanged
 • we had gangbanged
 • you had gangbanged
 • they had gangbanged

Past perfect continuous

 • I had been gangbanging
 • you had been gangbanging
 • he|she|it had been gangbanging
 • we had been gangbanging
 • you had been gangbanging
 • they had been gangbanging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gangbang në kohët e ardhshme

Future

 • I will gangbang
 • you will gangbang
 • he|she|it will gangbang
 • we will gangbang
 • you will gangbang
 • they will gangbang

Future continuous

 • I will be gangbanging
 • you will be gangbanging
 • he|she|it will be gangbanging
 • we will be gangbanging
 • you will be gangbanging
 • they will be gangbanging

Future perfect

 • I will have gangbanged
 • you will have gangbanged
 • he|she|it will have gangbanged
 • we will have gangbanged
 • you will have gangbanged
 • they will have gangbanged

Future perfect continuous

 • I will have been gangbanging
 • you will have been gangbanging
 • he|she|it will have been gangbanging
 • we will have been gangbanging
 • you will have been gangbanging
 • they will have been gangbanging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gangbang

Present participle

 • gangbanging

Past participle

 • gangbanged

Perfect Participle

 • having gangbanged

Imperative në anglisht, për foljen gangbang

Imperative

 • gangbang
 • let's gangbang
 • gangbang

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: donate ebb freshen gamble gang-rape gangrape garland guerdon insulate mint scag transfigure