Zgjedhimi i foljes gangrape në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes gangrape në anglisht.

Zgjedhimi e foljes gangrape në kohën e tashme

Present Tense

 • I gangrape
 • you gangrape
 • he|she|it gangrapes
 • we gangrape
 • you gangrape
 • they gangrape

Present Continuous

 • I am gangraping
 • you are gangraping
 • he|she|it is gangraping
 • we are gangraping
 • you are gangraping
 • they are gangraping

Present Perfect

 • I have gangraped
 • you have gangraped
 • he|she|it has gangraped
 • we have gangraped
 • you have gangraped
 • they have gangraped

Present Perfect Continuous

 • I have been gangraping
 • you have been gangraping
 • he|she|it has been gangraping
 • we have been gangraping
 • you have been gangraping
 • they have been gangraping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes gangrape në kohët e shkuara

Simple past

 • I gangraped
 • you gangraped
 • he|she|it gangraped
 • we gangraped
 • you gangraped
 • they gangraped

Past continuous

 • I was gangraping
 • you were gangraping
 • he|she|it was gangraping
 • we were gangraping
 • you were gangraping
 • they were gangraping

Past perfect

 • I had gangraped
 • you had gangraped
 • he|she|it had gangraped
 • we had gangraped
 • you had gangraped
 • they had gangraped

Past perfect continuous

 • I had been gangraping
 • you had been gangraping
 • he|she|it had been gangraping
 • we had been gangraping
 • you had been gangraping
 • they had been gangraping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes gangrape në kohët e ardhshme

Future

 • I will gangrape
 • you will gangrape
 • he|she|it will gangrape
 • we will gangrape
 • you will gangrape
 • they will gangrape

Future continuous

 • I will be gangraping
 • you will be gangraping
 • he|she|it will be gangraping
 • we will be gangraping
 • you will be gangraping
 • they will be gangraping

Future perfect

 • I will have gangraped
 • you will have gangraped
 • he|she|it will have gangraped
 • we will have gangraped
 • you will have gangraped
 • they will have gangraped

Future perfect continuous

 • I will have been gangraping
 • you will have been gangraping
 • he|she|it will have been gangraping
 • we will have been gangraping
 • you will have been gangraping
 • they will have been gangraping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen gangrape

Present participle

 • gangraping

Past participle

 • gangraped

Perfect Participle

 • having gangraped

Imperative në anglisht, për foljen gangrape

Imperative

 • gangrape
 • let's gangrape
 • gangrape

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dong ebonize fret gambol gangbang gangrene garment guess insult minute scald transfix