Zgjedhimi i foljes transfigure në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes transfigure në anglisht.

Zgjedhimi e foljes transfigure në kohën e tashme

Present Tense

 • I transfigure
 • you transfigure
 • he|she|it transfigures
 • we transfigure
 • you transfigure
 • they transfigure

Present Continuous

 • I am transfiguring
 • you are transfiguring
 • he|she|it is transfiguring
 • we are transfiguring
 • you are transfiguring
 • they are transfiguring

Present Perfect

 • I have transfigured
 • you have transfigured
 • he|she|it has transfigured
 • we have transfigured
 • you have transfigured
 • they have transfigured

Present Perfect Continuous

 • I have been transfiguring
 • you have been transfiguring
 • he|she|it has been transfiguring
 • we have been transfiguring
 • you have been transfiguring
 • they have been transfiguring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes transfigure në kohët e shkuara

Simple past

 • I transfigured
 • you transfigured
 • he|she|it transfigured
 • we transfigured
 • you transfigured
 • they transfigured

Past continuous

 • I was transfiguring
 • you were transfiguring
 • he|she|it was transfiguring
 • we were transfiguring
 • you were transfiguring
 • they were transfiguring

Past perfect

 • I had transfigured
 • you had transfigured
 • he|she|it had transfigured
 • we had transfigured
 • you had transfigured
 • they had transfigured

Past perfect continuous

 • I had been transfiguring
 • you had been transfiguring
 • he|she|it had been transfiguring
 • we had been transfiguring
 • you had been transfiguring
 • they had been transfiguring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes transfigure në kohët e ardhshme

Future

 • I will transfigure
 • you will transfigure
 • he|she|it will transfigure
 • we will transfigure
 • you will transfigure
 • they will transfigure

Future continuous

 • I will be transfiguring
 • you will be transfiguring
 • he|she|it will be transfiguring
 • we will be transfiguring
 • you will be transfiguring
 • they will be transfiguring

Future perfect

 • I will have transfigured
 • you will have transfigured
 • he|she|it will have transfigured
 • we will have transfigured
 • you will have transfigured
 • they will have transfigured

Future perfect continuous

 • I will have been transfiguring
 • you will have been transfiguring
 • he|she|it will have been transfiguring
 • we will have been transfiguring
 • you will have been transfiguring
 • they will have been transfiguring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen transfigure

Present participle

 • transfiguring

Past participle

 • transfigured

Perfect Participle

 • having transfigured

Imperative në anglisht, për foljen transfigure

Imperative

 • transfigure
 • let's transfigure
 • transfigure

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: contemplate exercise skip snore titivate tranquilise transfer transfix transliterate undersell yawn