Zgjedhimi i foljes garland në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes garland në anglisht.

Zgjedhimi e foljes garland në kohën e tashme

Present Tense

 • I garland
 • you garland
 • he|she|it garlands
 • we garland
 • you garland
 • they garland

Present Continuous

 • I am garlanding
 • you are garlanding
 • he|she|it is garlanding
 • we are garlanding
 • you are garlanding
 • they are garlanding

Present Perfect

 • I have garlanded
 • you have garlanded
 • he|she|it has garlanded
 • we have garlanded
 • you have garlanded
 • they have garlanded

Present Perfect Continuous

 • I have been garlanding
 • you have been garlanding
 • he|she|it has been garlanding
 • we have been garlanding
 • you have been garlanding
 • they have been garlanding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes garland në kohët e shkuara

Simple past

 • I garlanded
 • you garlanded
 • he|she|it garlanded
 • we garlanded
 • you garlanded
 • they garlanded

Past continuous

 • I was garlanding
 • you were garlanding
 • he|she|it was garlanding
 • we were garlanding
 • you were garlanding
 • they were garlanding

Past perfect

 • I had garlanded
 • you had garlanded
 • he|she|it had garlanded
 • we had garlanded
 • you had garlanded
 • they had garlanded

Past perfect continuous

 • I had been garlanding
 • you had been garlanding
 • he|she|it had been garlanding
 • we had been garlanding
 • you had been garlanding
 • they had been garlanding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes garland në kohët e ardhshme

Future

 • I will garland
 • you will garland
 • he|she|it will garland
 • we will garland
 • you will garland
 • they will garland

Future continuous

 • I will be garlanding
 • you will be garlanding
 • he|she|it will be garlanding
 • we will be garlanding
 • you will be garlanding
 • they will be garlanding

Future perfect

 • I will have garlanded
 • you will have garlanded
 • he|she|it will have garlanded
 • we will have garlanded
 • you will have garlanded
 • they will have garlanded

Future perfect continuous

 • I will have been garlanding
 • you will have been garlanding
 • he|she|it will have been garlanding
 • we will have been garlanding
 • you will have been garlanding
 • they will have been garlanding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen garland

Present participle

 • garlanding

Past participle

 • garlanded

Perfect Participle

 • having garlanded

Imperative në anglisht, për foljen garland

Imperative

 • garland
 • let's garland
 • garland

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dot edit frit gaol gargle garment gash gully interbreed misbehave scandalize transliterate