Zgjedhimi i foljes scream në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes scream në anglisht.

Zgjedhimi e foljes scream në kohën e tashme

Present Tense

 • I scream
 • you scream
 • he|she|it screams
 • we scream
 • you scream
 • they scream

Present Continuous

 • I am screaming
 • you are screaming
 • he|she|it is screaming
 • we are screaming
 • you are screaming
 • they are screaming

Present Perfect

 • I have screamed
 • you have screamed
 • he|she|it has screamed
 • we have screamed
 • you have screamed
 • they have screamed

Present Perfect Continuous

 • I have been screaming
 • you have been screaming
 • he|she|it has been screaming
 • we have been screaming
 • you have been screaming
 • they have been screaming

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes scream në kohët e shkuara

Simple past

 • I screamed
 • you screamed
 • he|she|it screamed
 • we screamed
 • you screamed
 • they screamed

Past continuous

 • I was screaming
 • you were screaming
 • he|she|it was screaming
 • we were screaming
 • you were screaming
 • they were screaming

Past perfect

 • I had screamed
 • you had screamed
 • he|she|it had screamed
 • we had screamed
 • you had screamed
 • they had screamed

Past perfect continuous

 • I had been screaming
 • you had been screaming
 • he|she|it had been screaming
 • we had been screaming
 • you had been screaming
 • they had been screaming

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes scream në kohët e ardhshme

Future

 • I will scream
 • you will scream
 • he|she|it will scream
 • we will scream
 • you will scream
 • they will scream

Future continuous

 • I will be screaming
 • you will be screaming
 • he|she|it will be screaming
 • we will be screaming
 • you will be screaming
 • they will be screaming

Future perfect

 • I will have screamed
 • you will have screamed
 • he|she|it will have screamed
 • we will have screamed
 • you will have screamed
 • they will have screamed

Future perfect continuous

 • I will have been screaming
 • you will have been screaming
 • he|she|it will have been screaming
 • we will have been screaming
 • you will have been screaming
 • they will have been screaming

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen scream

Present participle

 • screaming

Past participle

 • screamed

Perfect Participle

 • having screamed

Imperative në anglisht, për foljen scream

Imperative

 • scream
 • let's scream
 • scream

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: anneal counter prewash purport saponify scramb screak screech scrimshank shrinkwrap store tyrannize