Zgjedhimi i foljes screech në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes screech në anglisht.

Zgjedhimi e foljes screech në kohën e tashme

Present Tense

 • I screech
 • you screech
 • he|she|it screeches
 • we screech
 • you screech
 • they screech

Present Continuous

 • I am screeching
 • you are screeching
 • he|she|it is screeching
 • we are screeching
 • you are screeching
 • they are screeching

Present Perfect

 • I have screeched
 • you have screeched
 • he|she|it has screeched
 • we have screeched
 • you have screeched
 • they have screeched

Present Perfect Continuous

 • I have been screeching
 • you have been screeching
 • he|she|it has been screeching
 • we have been screeching
 • you have been screeching
 • they have been screeching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes screech në kohët e shkuara

Simple past

 • I screeched
 • you screeched
 • he|she|it screeched
 • we screeched
 • you screeched
 • they screeched

Past continuous

 • I was screeching
 • you were screeching
 • he|she|it was screeching
 • we were screeching
 • you were screeching
 • they were screeching

Past perfect

 • I had screeched
 • you had screeched
 • he|she|it had screeched
 • we had screeched
 • you had screeched
 • they had screeched

Past perfect continuous

 • I had been screeching
 • you had been screeching
 • he|she|it had been screeching
 • we had been screeching
 • you had been screeching
 • they had been screeching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes screech në kohët e ardhshme

Future

 • I will screech
 • you will screech
 • he|she|it will screech
 • we will screech
 • you will screech
 • they will screech

Future continuous

 • I will be screeching
 • you will be screeching
 • he|she|it will be screeching
 • we will be screeching
 • you will be screeching
 • they will be screeching

Future perfect

 • I will have screeched
 • you will have screeched
 • he|she|it will have screeched
 • we will have screeched
 • you will have screeched
 • they will have screeched

Future perfect continuous

 • I will have been screeching
 • you will have been screeching
 • he|she|it will have been screeching
 • we will have been screeching
 • you will have been screeching
 • they will have been screeching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen screech

Present participle

 • screeching

Past participle

 • screeched

Perfect Participle

 • having screeched

Imperative në anglisht, për foljen screech

Imperative

 • screech
 • let's screech
 • screech

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: annex counter-attack prey purpose sash scramble scream screen scrimshaw shrive storm tyre