Zgjedhimi i foljes prewash në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes prewash në anglisht.

Zgjedhimi e foljes prewash në kohën e tashme

Present Tense

 • I prewash
 • you prewash
 • he|she|it prewashes
 • we prewash
 • you prewash
 • they prewash

Present Continuous

 • I am prewashing
 • you are prewashing
 • he|she|it is prewashing
 • we are prewashing
 • you are prewashing
 • they are prewashing

Present Perfect

 • I have prewashed
 • you have prewashed
 • he|she|it has prewashed
 • we have prewashed
 • you have prewashed
 • they have prewashed

Present Perfect Continuous

 • I have been prewashing
 • you have been prewashing
 • he|she|it has been prewashing
 • we have been prewashing
 • you have been prewashing
 • they have been prewashing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes prewash në kohët e shkuara

Simple past

 • I prewashed
 • you prewashed
 • he|she|it prewashed
 • we prewashed
 • you prewashed
 • they prewashed

Past continuous

 • I was prewashing
 • you were prewashing
 • he|she|it was prewashing
 • we were prewashing
 • you were prewashing
 • they were prewashing

Past perfect

 • I had prewashed
 • you had prewashed
 • he|she|it had prewashed
 • we had prewashed
 • you had prewashed
 • they had prewashed

Past perfect continuous

 • I had been prewashing
 • you had been prewashing
 • he|she|it had been prewashing
 • we had been prewashing
 • you had been prewashing
 • they had been prewashing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes prewash në kohët e ardhshme

Future

 • I will prewash
 • you will prewash
 • he|she|it will prewash
 • we will prewash
 • you will prewash
 • they will prewash

Future continuous

 • I will be prewashing
 • you will be prewashing
 • he|she|it will be prewashing
 • we will be prewashing
 • you will be prewashing
 • they will be prewashing

Future perfect

 • I will have prewashed
 • you will have prewashed
 • he|she|it will have prewashed
 • we will have prewashed
 • you will have prewashed
 • they will have prewashed

Future perfect continuous

 • I will have been prewashing
 • you will have been prewashing
 • he|she|it will have been prewashing
 • we will have been prewashing
 • you will have been prewashing
 • they will have been prewashing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen prewash

Present participle

 • prewashing

Past participle

 • prewashed

Perfect Participle

 • having prewashed

Imperative në anglisht, për foljen prewash

Imperative

 • prewash
 • let's prewash
 • prewash

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: biodegrade modge negate pre-teach pretest previse prey prink raft rhapsodize snub