Zgjedhimi i foljes scramb në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes scramb në anglisht.

Zgjedhimi e foljes scramb në kohën e tashme

Present Tense

 • I scramb
 • you scramb
 • he|she|it scrambs
 • we scramb
 • you scramb
 • they scramb

Present Continuous

 • I am scrambing
 • you are scrambing
 • he|she|it is scrambing
 • we are scrambing
 • you are scrambing
 • they are scrambing

Present Perfect

 • I have scrambed
 • you have scrambed
 • he|she|it has scrambed
 • we have scrambed
 • you have scrambed
 • they have scrambed

Present Perfect Continuous

 • I have been scrambing
 • you have been scrambing
 • he|she|it has been scrambing
 • we have been scrambing
 • you have been scrambing
 • they have been scrambing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes scramb në kohët e shkuara

Simple past

 • I scrambed
 • you scrambed
 • he|she|it scrambed
 • we scrambed
 • you scrambed
 • they scrambed

Past continuous

 • I was scrambing
 • you were scrambing
 • he|she|it was scrambing
 • we were scrambing
 • you were scrambing
 • they were scrambing

Past perfect

 • I had scrambed
 • you had scrambed
 • he|she|it had scrambed
 • we had scrambed
 • you had scrambed
 • they had scrambed

Past perfect continuous

 • I had been scrambing
 • you had been scrambing
 • he|she|it had been scrambing
 • we had been scrambing
 • you had been scrambing
 • they had been scrambing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes scramb në kohët e ardhshme

Future

 • I will scramb
 • you will scramb
 • he|she|it will scramb
 • we will scramb
 • you will scramb
 • they will scramb

Future continuous

 • I will be scrambing
 • you will be scrambing
 • he|she|it will be scrambing
 • we will be scrambing
 • you will be scrambing
 • they will be scrambing

Future perfect

 • I will have scrambed
 • you will have scrambed
 • he|she|it will have scrambed
 • we will have scrambed
 • you will have scrambed
 • they will have scrambed

Future perfect continuous

 • I will have been scrambing
 • you will have been scrambing
 • he|she|it will have been scrambing
 • we will have been scrambing
 • you will have been scrambing
 • they will have been scrambing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen scramb

Present participle

 • scrambing

Past participle

 • scrambed

Perfect Participle

 • having scrambed

Imperative në anglisht, për foljen scramb

Imperative

 • scramb
 • let's scramb
 • scramb

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: anglify cotter pretest purchase sandcast scour scram scramble screen-print showd stooge twotime