Zgjedhimi i foljes vouchsafe në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes vouchsafe në anglisht.

Zgjedhimi e foljes vouchsafe në kohën e tashme

Present Tense

 • I vouchsafe
 • you vouchsafe
 • he|she|it vouchsafes
 • we vouchsafe
 • you vouchsafe
 • they vouchsafe

Present Continuous

 • I am vouchsafing
 • you are vouchsafing
 • he|she|it is vouchsafing
 • we are vouchsafing
 • you are vouchsafing
 • they are vouchsafing

Present Perfect

 • I have vouchsafed
 • you have vouchsafed
 • he|she|it has vouchsafed
 • we have vouchsafed
 • you have vouchsafed
 • they have vouchsafed

Present Perfect Continuous

 • I have been vouchsafing
 • you have been vouchsafing
 • he|she|it has been vouchsafing
 • we have been vouchsafing
 • you have been vouchsafing
 • they have been vouchsafing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes vouchsafe në kohët e shkuara

Simple past

 • I vouchsafed
 • you vouchsafed
 • he|she|it vouchsafed
 • we vouchsafed
 • you vouchsafed
 • they vouchsafed

Past continuous

 • I was vouchsafing
 • you were vouchsafing
 • he|she|it was vouchsafing
 • we were vouchsafing
 • you were vouchsafing
 • they were vouchsafing

Past perfect

 • I had vouchsafed
 • you had vouchsafed
 • he|she|it had vouchsafed
 • we had vouchsafed
 • you had vouchsafed
 • they had vouchsafed

Past perfect continuous

 • I had been vouchsafing
 • you had been vouchsafing
 • he|she|it had been vouchsafing
 • we had been vouchsafing
 • you had been vouchsafing
 • they had been vouchsafing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes vouchsafe në kohët e ardhshme

Future

 • I will vouchsafe
 • you will vouchsafe
 • he|she|it will vouchsafe
 • we will vouchsafe
 • you will vouchsafe
 • they will vouchsafe

Future continuous

 • I will be vouchsafing
 • you will be vouchsafing
 • he|she|it will be vouchsafing
 • we will be vouchsafing
 • you will be vouchsafing
 • they will be vouchsafing

Future perfect

 • I will have vouchsafed
 • you will have vouchsafed
 • he|she|it will have vouchsafed
 • we will have vouchsafed
 • you will have vouchsafed
 • they will have vouchsafed

Future perfect continuous

 • I will have been vouchsafing
 • you will have been vouchsafing
 • he|she|it will have been vouchsafing
 • we will have been vouchsafing
 • you will have been vouchsafing
 • they will have been vouchsafing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen vouchsafe

Present participle

 • vouchsafing

Past participle

 • vouchsafed

Perfect Participle

 • having vouchsafed

Imperative në anglisht, për foljen vouchsafe

Imperative

 • vouchsafe
 • let's vouchsafe
 • vouchsafe

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: demit fumigate strop suppurate variolate volley vouch vow waddle woman