Zgjedhimi i foljes volley në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes volley në anglisht.

Zgjedhimi e foljes volley në kohën e tashme

Present Tense

 • I volley
 • you volley
 • he|she|it volleys
 • we volley
 • you volley
 • they volley

Present Continuous

 • I am volleying
 • you are volleying
 • he|she|it is volleying
 • we are volleying
 • you are volleying
 • they are volleying

Present Perfect

 • I have volleyed
 • you have volleyed
 • he|she|it has volleyed
 • we have volleyed
 • you have volleyed
 • they have volleyed

Present Perfect Continuous

 • I have been volleying
 • you have been volleying
 • he|she|it has been volleying
 • we have been volleying
 • you have been volleying
 • they have been volleying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes volley në kohët e shkuara

Simple past

 • I volleyed
 • you volleyed
 • he|she|it volleyed
 • we volleyed
 • you volleyed
 • they volleyed

Past continuous

 • I was volleying
 • you were volleying
 • he|she|it was volleying
 • we were volleying
 • you were volleying
 • they were volleying

Past perfect

 • I had volleyed
 • you had volleyed
 • he|she|it had volleyed
 • we had volleyed
 • you had volleyed
 • they had volleyed

Past perfect continuous

 • I had been volleying
 • you had been volleying
 • he|she|it had been volleying
 • we had been volleying
 • you had been volleying
 • they had been volleying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes volley në kohët e ardhshme

Future

 • I will volley
 • you will volley
 • he|she|it will volley
 • we will volley
 • you will volley
 • they will volley

Future continuous

 • I will be volleying
 • you will be volleying
 • he|she|it will be volleying
 • we will be volleying
 • you will be volleying
 • they will be volleying

Future perfect

 • I will have volleyed
 • you will have volleyed
 • he|she|it will have volleyed
 • we will have volleyed
 • you will have volleyed
 • they will have volleyed

Future perfect continuous

 • I will have been volleying
 • you will have been volleying
 • he|she|it will have been volleying
 • we will have been volleying
 • you will have been volleying
 • they will have been volleying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen volley

Present participle

 • volleying

Past participle

 • volleyed

Perfect Participle

 • having volleyed

Imperative në anglisht, për foljen volley

Imperative

 • volley
 • let's volley
 • volley

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: demerge fulfil strip-search supplant vandalize vocalise volcanize volplane voyage witter