Zgjedhimi i foljes woman në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes woman në anglisht.

Zgjedhimi e foljes woman në kohën e tashme

Present Tense

 • I woman
 • you woman
 • he|she|it womans
 • we woman
 • you woman
 • they woman

Present Continuous

 • I am womanning
 • you are womanning
 • he|she|it is womanning
 • we are womanning
 • you are womanning
 • they are womanning

Present Perfect

 • I have womanned
 • you have womanned
 • he|she|it has womanned
 • we have womanned
 • you have womanned
 • they have womanned

Present Perfect Continuous

 • I have been womanning
 • you have been womanning
 • he|she|it has been womanning
 • we have been womanning
 • you have been womanning
 • they have been womanning

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes woman në kohët e shkuara

Simple past

 • I womanned
 • you womanned
 • he|she|it womanned
 • we womanned
 • you womanned
 • they womanned

Past continuous

 • I was womanning
 • you were womanning
 • he|she|it was womanning
 • we were womanning
 • you were womanning
 • they were womanning

Past perfect

 • I had womanned
 • you had womanned
 • he|she|it had womanned
 • we had womanned
 • you had womanned
 • they had womanned

Past perfect continuous

 • I had been womanning
 • you had been womanning
 • he|she|it had been womanning
 • we had been womanning
 • you had been womanning
 • they had been womanning

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes woman në kohët e ardhshme

Future

 • I will woman
 • you will woman
 • he|she|it will woman
 • we will woman
 • you will woman
 • they will woman

Future continuous

 • I will be womanning
 • you will be womanning
 • he|she|it will be womanning
 • we will be womanning
 • you will be womanning
 • they will be womanning

Future perfect

 • I will have womanned
 • you will have womanned
 • he|she|it will have womanned
 • we will have womanned
 • you will have womanned
 • they will have womanned

Future perfect continuous

 • I will have been womanning
 • you will have been womanning
 • he|she|it will have been womanning
 • we will have been womanning
 • you will have been womanning
 • they will have been womanning

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen woman

Present participle

 • womanning

Past participle

 • womanned

Perfect Participle

 • having womanned

Imperative në anglisht, për foljen woman

Imperative

 • woman
 • let's woman
 • woman

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dip gravel symbolise tether while witter wolfwhistle womanize work-to-rule