Zgjedhimi i foljes vouch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes vouch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes vouch në kohën e tashme

Present Tense

 • I vouch
 • you vouch
 • he|she|it vouches
 • we vouch
 • you vouch
 • they vouch

Present Continuous

 • I am vouching
 • you are vouching
 • he|she|it is vouching
 • we are vouching
 • you are vouching
 • they are vouching

Present Perfect

 • I have vouched
 • you have vouched
 • he|she|it has vouched
 • we have vouched
 • you have vouched
 • they have vouched

Present Perfect Continuous

 • I have been vouching
 • you have been vouching
 • he|she|it has been vouching
 • we have been vouching
 • you have been vouching
 • they have been vouching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes vouch në kohët e shkuara

Simple past

 • I vouched
 • you vouched
 • he|she|it vouched
 • we vouched
 • you vouched
 • they vouched

Past continuous

 • I was vouching
 • you were vouching
 • he|she|it was vouching
 • we were vouching
 • you were vouching
 • they were vouching

Past perfect

 • I had vouched
 • you had vouched
 • he|she|it had vouched
 • we had vouched
 • you had vouched
 • they had vouched

Past perfect continuous

 • I had been vouching
 • you had been vouching
 • he|she|it had been vouching
 • we had been vouching
 • you had been vouching
 • they had been vouching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes vouch në kohët e ardhshme

Future

 • I will vouch
 • you will vouch
 • he|she|it will vouch
 • we will vouch
 • you will vouch
 • they will vouch

Future continuous

 • I will be vouching
 • you will be vouching
 • he|she|it will be vouching
 • we will be vouching
 • you will be vouching
 • they will be vouching

Future perfect

 • I will have vouched
 • you will have vouched
 • he|she|it will have vouched
 • we will have vouched
 • you will have vouched
 • they will have vouched

Future perfect continuous

 • I will have been vouching
 • you will have been vouching
 • he|she|it will have been vouching
 • we will have been vouching
 • you will have been vouching
 • they will have been vouching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen vouch

Present participle

 • vouching

Past participle

 • vouched

Perfect Participle

 • having vouched

Imperative në anglisht, për foljen vouch

Imperative

 • vouch
 • let's vouch
 • vouch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: demist fume strongarm suppress variegate volcanize vote vouchsafe wad wolfwhistle