Zgjedhimi i foljes upchuck në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes upchuck në anglisht.

Zgjedhimi e foljes upchuck në kohën e tashme

Present Tense

 • I upchuck
 • you upchuck
 • he|she|it upchucks
 • we upchuck
 • you upchuck
 • they upchuck

Present Continuous

 • I am upchucking
 • you are upchucking
 • he|she|it is upchucking
 • we are upchucking
 • you are upchucking
 • they are upchucking

Present Perfect

 • I have upchucked
 • you have upchucked
 • he|she|it has upchucked
 • we have upchucked
 • you have upchucked
 • they have upchucked

Present Perfect Continuous

 • I have been upchucking
 • you have been upchucking
 • he|she|it has been upchucking
 • we have been upchucking
 • you have been upchucking
 • they have been upchucking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes upchuck në kohët e shkuara

Simple past

 • I upchucked
 • you upchucked
 • he|she|it upchucked
 • we upchucked
 • you upchucked
 • they upchucked

Past continuous

 • I was upchucking
 • you were upchucking
 • he|she|it was upchucking
 • we were upchucking
 • you were upchucking
 • they were upchucking

Past perfect

 • I had upchucked
 • you had upchucked
 • he|she|it had upchucked
 • we had upchucked
 • you had upchucked
 • they had upchucked

Past perfect continuous

 • I had been upchucking
 • you had been upchucking
 • he|she|it had been upchucking
 • we had been upchucking
 • you had been upchucking
 • they had been upchucking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes upchuck në kohët e ardhshme

Future

 • I will upchuck
 • you will upchuck
 • he|she|it will upchuck
 • we will upchuck
 • you will upchuck
 • they will upchuck

Future continuous

 • I will be upchucking
 • you will be upchucking
 • he|she|it will be upchucking
 • we will be upchucking
 • you will be upchucking
 • they will be upchucking

Future perfect

 • I will have upchucked
 • you will have upchucked
 • he|she|it will have upchucked
 • we will have upchucked
 • you will have upchucked
 • they will have upchucked

Future perfect continuous

 • I will have been upchucking
 • you will have been upchucking
 • he|she|it will have been upchucking
 • we will have been upchucking
 • you will have been upchucking
 • they will have been upchucking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen upchuck

Present participle

 • upchucking

Past participle

 • upchucked

Perfect Participle

 • having upchucked

Imperative në anglisht, për foljen upchuck

Imperative

 • upchuck
 • let's upchuck
 • upchuck

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: decarbonise foment stack strike unkennel up upchange upcycle uppercase waul