Zgjedhimi i foljes unkennel në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unkennel në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unkennel në kohën e tashme

Present Tense

 • I unkennel
 • you unkennel
 • he|she|it unkennels
 • we unkennel
 • you unkennel
 • they unkennel

Present Continuous

 • I am unkennelling
 • you are unkennelling
 • he|she|it is unkennelling
 • we are unkennelling
 • you are unkennelling
 • they are unkennelling

Present Perfect

 • I have unkennelled
 • you have unkennelled
 • he|she|it has unkennelled
 • we have unkennelled
 • you have unkennelled
 • they have unkennelled

Present Perfect Continuous

 • I have been unkennelling
 • you have been unkennelling
 • he|she|it has been unkennelling
 • we have been unkennelling
 • you have been unkennelling
 • they have been unkennelling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unkennel në kohët e shkuara

Simple past

 • I unkennelled
 • you unkennelled
 • he|she|it unkennelled
 • we unkennelled
 • you unkennelled
 • they unkennelled

Past continuous

 • I was unkennelling
 • you were unkennelling
 • he|she|it was unkennelling
 • we were unkennelling
 • you were unkennelling
 • they were unkennelling

Past perfect

 • I had unkennelled
 • you had unkennelled
 • he|she|it had unkennelled
 • we had unkennelled
 • you had unkennelled
 • they had unkennelled

Past perfect continuous

 • I had been unkennelling
 • you had been unkennelling
 • he|she|it had been unkennelling
 • we had been unkennelling
 • you had been unkennelling
 • they had been unkennelling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unkennel në kohët e ardhshme

Future

 • I will unkennel
 • you will unkennel
 • he|she|it will unkennel
 • we will unkennel
 • you will unkennel
 • they will unkennel

Future continuous

 • I will be unkennelling
 • you will be unkennelling
 • he|she|it will be unkennelling
 • we will be unkennelling
 • you will be unkennelling
 • they will be unkennelling

Future perfect

 • I will have unkennelled
 • you will have unkennelled
 • he|she|it will have unkennelled
 • we will have unkennelled
 • you will have unkennelled
 • they will have unkennelled

Future perfect continuous

 • I will have been unkennelling
 • you will have been unkennelling
 • he|she|it will have been unkennelling
 • we will have been unkennelling
 • you will have been unkennelling
 • they will have been unkennelling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unkennel

Present participle

 • unkennelling

Past participle

 • unkennelled

Perfect Participle

 • having unkennelled

Imperative në anglisht, për foljen unkennel

Imperative

 • unkennel
 • let's unkennel
 • unkennel

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: curl fleck spiritualize stereochrome unclothe uniform universalize unknit unleash vittle