Zgjedhimi i foljes stack në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes stack në anglisht.

Zgjedhimi e foljes stack në kohën e tashme

Present Tense

 • I stack
 • you stack
 • he|she|it stacks
 • we stack
 • you stack
 • they stack

Present Continuous

 • I am stacking
 • you are stacking
 • he|she|it is stacking
 • we are stacking
 • you are stacking
 • they are stacking

Present Perfect

 • I have stacked
 • you have stacked
 • he|she|it has stacked
 • we have stacked
 • you have stacked
 • they have stacked

Present Perfect Continuous

 • I have been stacking
 • you have been stacking
 • he|she|it has been stacking
 • we have been stacking
 • you have been stacking
 • they have been stacking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes stack në kohët e shkuara

Simple past

 • I stacked
 • you stacked
 • he|she|it stacked
 • we stacked
 • you stacked
 • they stacked

Past continuous

 • I was stacking
 • you were stacking
 • he|she|it was stacking
 • we were stacking
 • you were stacking
 • they were stacking

Past perfect

 • I had stacked
 • you had stacked
 • he|she|it had stacked
 • we had stacked
 • you had stacked
 • they had stacked

Past perfect continuous

 • I had been stacking
 • you had been stacking
 • he|she|it had been stacking
 • we had been stacking
 • you had been stacking
 • they had been stacking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes stack në kohët e ardhshme

Future

 • I will stack
 • you will stack
 • he|she|it will stack
 • we will stack
 • you will stack
 • they will stack

Future continuous

 • I will be stacking
 • you will be stacking
 • he|she|it will be stacking
 • we will be stacking
 • you will be stacking
 • they will be stacking

Future perfect

 • I will have stacked
 • you will have stacked
 • he|she|it will have stacked
 • we will have stacked
 • you will have stacked
 • they will have stacked

Future perfect continuous

 • I will have been stacking
 • you will have been stacking
 • he|she|it will have been stacking
 • we will have been stacking
 • you will have been stacking
 • they will have been stacking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen stack

Present participle

 • stacking

Past participle

 • stacked

Perfect Participle

 • having stacked

Imperative në anglisht, për foljen stack

Imperative

 • stack
 • let's stack
 • stack

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: buffer disclose resist rise spiritualize squirt stablish staff stalemate subtotal try