Zgjedhimi i foljes upchange në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes upchange në anglisht.

Zgjedhimi e foljes upchange në kohën e tashme

Present Tense

 • I upchange
 • you upchange
 • he|she|it upchanges
 • we upchange
 • you upchange
 • they upchange

Present Continuous

 • I am upchanging
 • you are upchanging
 • he|she|it is upchanging
 • we are upchanging
 • you are upchanging
 • they are upchanging

Present Perfect

 • I have upchanged
 • you have upchanged
 • he|she|it has upchanged
 • we have upchanged
 • you have upchanged
 • they have upchanged

Present Perfect Continuous

 • I have been upchanging
 • you have been upchanging
 • he|she|it has been upchanging
 • we have been upchanging
 • you have been upchanging
 • they have been upchanging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes upchange në kohët e shkuara

Simple past

 • I upchanged
 • you upchanged
 • he|she|it upchanged
 • we upchanged
 • you upchanged
 • they upchanged

Past continuous

 • I was upchanging
 • you were upchanging
 • he|she|it was upchanging
 • we were upchanging
 • you were upchanging
 • they were upchanging

Past perfect

 • I had upchanged
 • you had upchanged
 • he|she|it had upchanged
 • we had upchanged
 • you had upchanged
 • they had upchanged

Past perfect continuous

 • I had been upchanging
 • you had been upchanging
 • he|she|it had been upchanging
 • we had been upchanging
 • you had been upchanging
 • they had been upchanging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes upchange në kohët e ardhshme

Future

 • I will upchange
 • you will upchange
 • he|she|it will upchange
 • we will upchange
 • you will upchange
 • they will upchange

Future continuous

 • I will be upchanging
 • you will be upchanging
 • he|she|it will be upchanging
 • we will be upchanging
 • you will be upchanging
 • they will be upchanging

Future perfect

 • I will have upchanged
 • you will have upchanged
 • he|she|it will have upchanged
 • we will have upchanged
 • you will have upchanged
 • they will have upchanged

Future perfect continuous

 • I will have been upchanging
 • you will have been upchanging
 • he|she|it will have been upchanging
 • we will have been upchanging
 • you will have been upchanging
 • they will have been upchanging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen upchange

Present participle

 • upchanging

Past participle

 • upchanged

Perfect Participle

 • having upchanged

Imperative në anglisht, për foljen upchange

Imperative

 • upchange
 • let's upchange
 • upchange

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: decarbonate follow stablish stridulate universalize unzip upcast upchuck upload wattle