Zgjedhimi i foljes unhinge në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unhinge në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unhinge në kohën e tashme

Present Tense

 • I unhinge
 • you unhinge
 • he|she|it unhinges
 • we unhinge
 • you unhinge
 • they unhinge

Present Continuous

 • I am unhinging
 • you are unhinging
 • he|she|it is unhinging
 • we are unhinging
 • you are unhinging
 • they are unhinging

Present Perfect

 • I have unhinged
 • you have unhinged
 • he|she|it has unhinged
 • we have unhinged
 • you have unhinged
 • they have unhinged

Present Perfect Continuous

 • I have been unhinging
 • you have been unhinging
 • he|she|it has been unhinging
 • we have been unhinging
 • you have been unhinging
 • they have been unhinging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unhinge në kohët e shkuara

Simple past

 • I unhinged
 • you unhinged
 • he|she|it unhinged
 • we unhinged
 • you unhinged
 • they unhinged

Past continuous

 • I was unhinging
 • you were unhinging
 • he|she|it was unhinging
 • we were unhinging
 • you were unhinging
 • they were unhinging

Past perfect

 • I had unhinged
 • you had unhinged
 • he|she|it had unhinged
 • we had unhinged
 • you had unhinged
 • they had unhinged

Past perfect continuous

 • I had been unhinging
 • you had been unhinging
 • he|she|it had been unhinging
 • we had been unhinging
 • you had been unhinging
 • they had been unhinging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unhinge në kohët e ardhshme

Future

 • I will unhinge
 • you will unhinge
 • he|she|it will unhinge
 • we will unhinge
 • you will unhinge
 • they will unhinge

Future continuous

 • I will be unhinging
 • you will be unhinging
 • he|she|it will be unhinging
 • we will be unhinging
 • you will be unhinging
 • they will be unhinging

Future perfect

 • I will have unhinged
 • you will have unhinged
 • he|she|it will have unhinged
 • we will have unhinged
 • you will have unhinged
 • they will have unhinged

Future perfect continuous

 • I will have been unhinging
 • you will have been unhinging
 • he|she|it will have been unhinging
 • we will have been unhinging
 • you will have been unhinging
 • they will have been unhinging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unhinge

Present participle

 • unhinging

Past participle

 • unhinged

Perfect Participle

 • having unhinged

Imperative në anglisht, për foljen unhinge

Imperative

 • unhinge
 • let's unhinge
 • unhinge

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cumber flap spiflicate steel unbridle unfrock unhelm unhitch universalize vise