Zgjedhimi i foljes unhitch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unhitch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unhitch në kohën e tashme

Present Tense

 • I unhitch
 • you unhitch
 • he|she|it unhitches
 • we unhitch
 • you unhitch
 • they unhitch

Present Continuous

 • I am unhitching
 • you are unhitching
 • he|she|it is unhitching
 • we are unhitching
 • you are unhitching
 • they are unhitching

Present Perfect

 • I have unhitched
 • you have unhitched
 • he|she|it has unhitched
 • we have unhitched
 • you have unhitched
 • they have unhitched

Present Perfect Continuous

 • I have been unhitching
 • you have been unhitching
 • he|she|it has been unhitching
 • we have been unhitching
 • you have been unhitching
 • they have been unhitching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unhitch në kohët e shkuara

Simple past

 • I unhitched
 • you unhitched
 • he|she|it unhitched
 • we unhitched
 • you unhitched
 • they unhitched

Past continuous

 • I was unhitching
 • you were unhitching
 • he|she|it was unhitching
 • we were unhitching
 • you were unhitching
 • they were unhitching

Past perfect

 • I had unhitched
 • you had unhitched
 • he|she|it had unhitched
 • we had unhitched
 • you had unhitched
 • they had unhitched

Past perfect continuous

 • I had been unhitching
 • you had been unhitching
 • he|she|it had been unhitching
 • we had been unhitching
 • you had been unhitching
 • they had been unhitching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unhitch në kohët e ardhshme

Future

 • I will unhitch
 • you will unhitch
 • he|she|it will unhitch
 • we will unhitch
 • you will unhitch
 • they will unhitch

Future continuous

 • I will be unhitching
 • you will be unhitching
 • he|she|it will be unhitching
 • we will be unhitching
 • you will be unhitching
 • they will be unhitching

Future perfect

 • I will have unhitched
 • you will have unhitched
 • he|she|it will have unhitched
 • we will have unhitched
 • you will have unhitched
 • they will have unhitched

Future perfect continuous

 • I will have been unhitching
 • you will have been unhitching
 • he|she|it will have been unhitching
 • we will have been unhitching
 • you will have been unhitching
 • they will have been unhitching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unhitch

Present participle

 • unhitching

Past participle

 • unhitched

Perfect Participle

 • having unhitched

Imperative në anglisht, për foljen unhitch

Imperative

 • unhitch
 • let's unhitch
 • unhitch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cumulate flare spike steep unbuckle unfurl unhinge unhook unkennel vision