Zgjedhimi i foljes steel në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes steel në anglisht.

Zgjedhimi e foljes steel në kohën e tashme

Present Tense

 • I steel
 • you steel
 • he|she|it steels
 • we steel
 • you steel
 • they steel

Present Continuous

 • I am steeling
 • you are steeling
 • he|she|it is steeling
 • we are steeling
 • you are steeling
 • they are steeling

Present Perfect

 • I have steeled
 • you have steeled
 • he|she|it has steeled
 • we have steeled
 • you have steeled
 • they have steeled

Present Perfect Continuous

 • I have been steeling
 • you have been steeling
 • he|she|it has been steeling
 • we have been steeling
 • you have been steeling
 • they have been steeling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes steel në kohët e shkuara

Simple past

 • I steeled
 • you steeled
 • he|she|it steeled
 • we steeled
 • you steeled
 • they steeled

Past continuous

 • I was steeling
 • you were steeling
 • he|she|it was steeling
 • we were steeling
 • you were steeling
 • they were steeling

Past perfect

 • I had steeled
 • you had steeled
 • he|she|it had steeled
 • we had steeled
 • you had steeled
 • they had steeled

Past perfect continuous

 • I had been steeling
 • you had been steeling
 • he|she|it had been steeling
 • we had been steeling
 • you had been steeling
 • they had been steeling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes steel në kohët e ardhshme

Future

 • I will steel
 • you will steel
 • he|she|it will steel
 • we will steel
 • you will steel
 • they will steel

Future continuous

 • I will be steeling
 • you will be steeling
 • he|she|it will be steeling
 • we will be steeling
 • you will be steeling
 • they will be steeling

Future perfect

 • I will have steeled
 • you will have steeled
 • he|she|it will have steeled
 • we will have steeled
 • you will have steeled
 • they will have steeled

Future perfect continuous

 • I will have been steeling
 • you will have been steeling
 • he|she|it will have been steeling
 • we will have been steeling
 • you will have been steeling
 • they will have been steeling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen steel

Present participle

 • steeling

Past participle

 • steeled

Perfect Participle

 • having steeled

Imperative në anglisht, për foljen steel

Imperative

 • steel
 • let's steel
 • steel

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: burlesque disestablish rethink rosin spreadeagle stead steamroller steep step superabound two-time