Zgjedhimi i foljes spreadeagle në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes spreadeagle në anglisht.

Zgjedhimi e foljes spreadeagle në kohën e tashme

Present Tense

 • I spreadeagle
 • you spreadeagle
 • he|she|it spreadeagles
 • we spreadeagle
 • you spreadeagle
 • they spreadeagle

Present Continuous

 • I am spreadeagling
 • you are spreadeagling
 • he|she|it is spreadeagling
 • we are spreadeagling
 • you are spreadeagling
 • they are spreadeagling

Present Perfect

 • I have spreadeagled
 • you have spreadeagled
 • he|she|it has spreadeagled
 • we have spreadeagled
 • you have spreadeagled
 • they have spreadeagled

Present Perfect Continuous

 • I have been spreadeagling
 • you have been spreadeagling
 • he|she|it has been spreadeagling
 • we have been spreadeagling
 • you have been spreadeagling
 • they have been spreadeagling

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes spreadeagle në kohët e shkuara

Simple past

 • I spreadeagled
 • you spreadeagled
 • he|she|it spreadeagled
 • we spreadeagled
 • you spreadeagled
 • they spreadeagled

Past continuous

 • I was spreadeagling
 • you were spreadeagling
 • he|she|it was spreadeagling
 • we were spreadeagling
 • you were spreadeagling
 • they were spreadeagling

Past perfect

 • I had spreadeagled
 • you had spreadeagled
 • he|she|it had spreadeagled
 • we had spreadeagled
 • you had spreadeagled
 • they had spreadeagled

Past perfect continuous

 • I had been spreadeagling
 • you had been spreadeagling
 • he|she|it had been spreadeagling
 • we had been spreadeagling
 • you had been spreadeagling
 • they had been spreadeagling

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes spreadeagle në kohët e ardhshme

Future

 • I will spreadeagle
 • you will spreadeagle
 • he|she|it will spreadeagle
 • we will spreadeagle
 • you will spreadeagle
 • they will spreadeagle

Future continuous

 • I will be spreadeagling
 • you will be spreadeagling
 • he|she|it will be spreadeagling
 • we will be spreadeagling
 • you will be spreadeagling
 • they will be spreadeagling

Future perfect

 • I will have spreadeagled
 • you will have spreadeagled
 • he|she|it will have spreadeagled
 • we will have spreadeagled
 • you will have spreadeagled
 • they will have spreadeagled

Future perfect continuous

 • I will have been spreadeagling
 • you will have been spreadeagling
 • he|she|it will have been spreadeagling
 • we will have been spreadeagling
 • you will have been spreadeagling
 • they will have been spreadeagling

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen spreadeagle

Present participle

 • spreadeagling

Past participle

 • spreadeagled

Perfect Participle

 • having spreadeagled

Imperative në anglisht, për foljen spreadeagle

Imperative

 • spreadeagle
 • let's spreadeagle
 • spreadeagle

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: brine diphthongise repress revolve span spout spread sprig spruik stymie trichinize yawl