Zgjedhimi i foljes steamroller në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes steamroller në anglisht.

Zgjedhimi e foljes steamroller në kohën e tashme

Present Tense

 • I steamroller
 • you steamroller
 • he|she|it steamrollers
 • we steamroller
 • you steamroller
 • they steamroller

Present Continuous

 • I am steamrollering
 • you are steamrollering
 • he|she|it is steamrollering
 • we are steamrollering
 • you are steamrollering
 • they are steamrollering

Present Perfect

 • I have steamrollered
 • you have steamrollered
 • he|she|it has steamrollered
 • we have steamrollered
 • you have steamrollered
 • they have steamrollered

Present Perfect Continuous

 • I have been steamrollering
 • you have been steamrollering
 • he|she|it has been steamrollering
 • we have been steamrollering
 • you have been steamrollering
 • they have been steamrollering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes steamroller në kohët e shkuara

Simple past

 • I steamrollered
 • you steamrollered
 • he|she|it steamrollered
 • we steamrollered
 • you steamrollered
 • they steamrollered

Past continuous

 • I was steamrollering
 • you were steamrollering
 • he|she|it was steamrollering
 • we were steamrollering
 • you were steamrollering
 • they were steamrollering

Past perfect

 • I had steamrollered
 • you had steamrollered
 • he|she|it had steamrollered
 • we had steamrollered
 • you had steamrollered
 • they had steamrollered

Past perfect continuous

 • I had been steamrollering
 • you had been steamrollering
 • he|she|it had been steamrollering
 • we had been steamrollering
 • you had been steamrollering
 • they had been steamrollering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes steamroller në kohët e ardhshme

Future

 • I will steamroller
 • you will steamroller
 • he|she|it will steamroller
 • we will steamroller
 • you will steamroller
 • they will steamroller

Future continuous

 • I will be steamrollering
 • you will be steamrollering
 • he|she|it will be steamrollering
 • we will be steamrollering
 • you will be steamrollering
 • they will be steamrollering

Future perfect

 • I will have steamrollered
 • you will have steamrollered
 • he|she|it will have steamrollered
 • we will have steamrollered
 • you will have steamrollered
 • they will have steamrollered

Future perfect continuous

 • I will have been steamrollering
 • you will have been steamrollering
 • he|she|it will have been steamrollering
 • we will have been steamrollering
 • you will have been steamrollering
 • they will have been steamrollering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen steamroller

Present participle

 • steamrollering

Past participle

 • steamrollered

Perfect Participle

 • having steamrollered

Imperative në anglisht, për foljen steamroller

Imperative

 • steamroller
 • let's steamroller
 • steamroller

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: burl disentwine retest rort spread stay steamroll steel stenograph sup twitter