Zgjedhimi i foljes flap në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes flap në anglisht.

Zgjedhimi e foljes flap në kohën e tashme

Present Tense

 • I flap
 • you flap
 • he|she|it flaps
 • we flap
 • you flap
 • they flap

Present Continuous

 • I am flapping
 • you are flapping
 • he|she|it is flapping
 • we are flapping
 • you are flapping
 • they are flapping

Present Perfect

 • I have flapped
 • you have flapped
 • he|she|it has flapped
 • we have flapped
 • you have flapped
 • they have flapped

Present Perfect Continuous

 • I have been flapping
 • you have been flapping
 • he|she|it has been flapping
 • we have been flapping
 • you have been flapping
 • they have been flapping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes flap në kohët e shkuara

Simple past

 • I flapped
 • you flapped
 • he|she|it flapped
 • we flapped
 • you flapped
 • they flapped

Past continuous

 • I was flapping
 • you were flapping
 • he|she|it was flapping
 • we were flapping
 • you were flapping
 • they were flapping

Past perfect

 • I had flapped
 • you had flapped
 • he|she|it had flapped
 • we had flapped
 • you had flapped
 • they had flapped

Past perfect continuous

 • I had been flapping
 • you had been flapping
 • he|she|it had been flapping
 • we had been flapping
 • you had been flapping
 • they had been flapping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes flap në kohët e ardhshme

Future

 • I will flap
 • you will flap
 • he|she|it will flap
 • we will flap
 • you will flap
 • they will flap

Future continuous

 • I will be flapping
 • you will be flapping
 • he|she|it will be flapping
 • we will be flapping
 • you will be flapping
 • they will be flapping

Future perfect

 • I will have flapped
 • you will have flapped
 • he|she|it will have flapped
 • we will have flapped
 • you will have flapped
 • they will have flapped

Future perfect continuous

 • I will have been flapping
 • you will have been flapping
 • he|she|it will have been flapping
 • we will have been flapping
 • you will have been flapping
 • they will have been flapping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen flap

Present participle

 • flapping

Past participle

 • flapped

Perfect Participle

 • having flapped

Imperative në anglisht, për foljen flap

Imperative

 • flap
 • let's flap
 • flap

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: devoice disestablish ferrule flake flannel flare flay frit hotwire lime resinate synthesize