Zgjedhimi i foljes resinate në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes resinate në anglisht.

Zgjedhimi e foljes resinate në kohën e tashme

Present Tense

 • I resinate
 • you resinate
 • he|she|it resinates
 • we resinate
 • you resinate
 • they resinate

Present Continuous

 • I am resinating
 • you are resinating
 • he|she|it is resinating
 • we are resinating
 • you are resinating
 • they are resinating

Present Perfect

 • I have resinated
 • you have resinated
 • he|she|it has resinated
 • we have resinated
 • you have resinated
 • they have resinated

Present Perfect Continuous

 • I have been resinating
 • you have been resinating
 • he|she|it has been resinating
 • we have been resinating
 • you have been resinating
 • they have been resinating

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes resinate në kohët e shkuara

Simple past

 • I resinated
 • you resinated
 • he|she|it resinated
 • we resinated
 • you resinated
 • they resinated

Past continuous

 • I was resinating
 • you were resinating
 • he|she|it was resinating
 • we were resinating
 • you were resinating
 • they were resinating

Past perfect

 • I had resinated
 • you had resinated
 • he|she|it had resinated
 • we had resinated
 • you had resinated
 • they had resinated

Past perfect continuous

 • I had been resinating
 • you had been resinating
 • he|she|it had been resinating
 • we had been resinating
 • you had been resinating
 • they had been resinating

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes resinate në kohët e ardhshme

Future

 • I will resinate
 • you will resinate
 • he|she|it will resinate
 • we will resinate
 • you will resinate
 • they will resinate

Future continuous

 • I will be resinating
 • you will be resinating
 • he|she|it will be resinating
 • we will be resinating
 • you will be resinating
 • they will be resinating

Future perfect

 • I will have resinated
 • you will have resinated
 • he|she|it will have resinated
 • we will have resinated
 • you will have resinated
 • they will have resinated

Future perfect continuous

 • I will have been resinating
 • you will have been resinating
 • he|she|it will have been resinating
 • we will have been resinating
 • you will have been resinating
 • they will have been resinating

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen resinate

Present participle

 • resinating

Past participle

 • resinated

Perfect Participle

 • having resinated

Imperative në anglisht, për foljen resinate

Imperative

 • resinate
 • let's resinate
 • resinate

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: clinch perplex please renege resettle resin resist resound ruggedize smirk telephone