Zgjedhimi i foljes flare në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes flare në anglisht.

Zgjedhimi e foljes flare në kohën e tashme

Present Tense

 • I flare
 • you flare
 • he|she|it flares
 • we flare
 • you flare
 • they flare

Present Continuous

 • I am flaring
 • you are flaring
 • he|she|it is flaring
 • we are flaring
 • you are flaring
 • they are flaring

Present Perfect

 • I have flared
 • you have flared
 • he|she|it has flared
 • we have flared
 • you have flared
 • they have flared

Present Perfect Continuous

 • I have been flaring
 • you have been flaring
 • he|she|it has been flaring
 • we have been flaring
 • you have been flaring
 • they have been flaring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes flare në kohët e shkuara

Simple past

 • I flared
 • you flared
 • he|she|it flared
 • we flared
 • you flared
 • they flared

Past continuous

 • I was flaring
 • you were flaring
 • he|she|it was flaring
 • we were flaring
 • you were flaring
 • they were flaring

Past perfect

 • I had flared
 • you had flared
 • he|she|it had flared
 • we had flared
 • you had flared
 • they had flared

Past perfect continuous

 • I had been flaring
 • you had been flaring
 • he|she|it had been flaring
 • we had been flaring
 • you had been flaring
 • they had been flaring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes flare në kohët e ardhshme

Future

 • I will flare
 • you will flare
 • he|she|it will flare
 • we will flare
 • you will flare
 • they will flare

Future continuous

 • I will be flaring
 • you will be flaring
 • he|she|it will be flaring
 • we will be flaring
 • you will be flaring
 • they will be flaring

Future perfect

 • I will have flared
 • you will have flared
 • he|she|it will have flared
 • we will have flared
 • you will have flared
 • they will have flared

Future perfect continuous

 • I will have been flaring
 • you will have been flaring
 • he|she|it will have been flaring
 • we will have been flaring
 • you will have been flaring
 • they will have been flaring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen flare

Present participle

 • flaring

Past participle

 • flared

Perfect Participle

 • having flared

Imperative në anglisht, për foljen flare

Imperative

 • flare
 • let's flare
 • flare

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: devolve disesteem ferry flam flap flash fleck fritter hound limit resist synthetize