Zgjedhimi i foljes structure në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes structure në anglisht.

Zgjedhimi e foljes structure në kohën e tashme

Present Tense

 • I structure
 • you structure
 • he|she|it structures
 • we structure
 • you structure
 • they structure

Present Continuous

 • I am structuring
 • you are structuring
 • he|she|it is structuring
 • we are structuring
 • you are structuring
 • they are structuring

Present Perfect

 • I have structured
 • you have structured
 • he|she|it has structured
 • we have structured
 • you have structured
 • they have structured

Present Perfect Continuous

 • I have been structuring
 • you have been structuring
 • he|she|it has been structuring
 • we have been structuring
 • you have been structuring
 • they have been structuring

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes structure në kohët e shkuara

Simple past

 • I structured
 • you structured
 • he|she|it structured
 • we structured
 • you structured
 • they structured

Past continuous

 • I was structuring
 • you were structuring
 • he|she|it was structuring
 • we were structuring
 • you were structuring
 • they were structuring

Past perfect

 • I had structured
 • you had structured
 • he|she|it had structured
 • we had structured
 • you had structured
 • they had structured

Past perfect continuous

 • I had been structuring
 • you had been structuring
 • he|she|it had been structuring
 • we had been structuring
 • you had been structuring
 • they had been structuring

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes structure në kohët e ardhshme

Future

 • I will structure
 • you will structure
 • he|she|it will structure
 • we will structure
 • you will structure
 • they will structure

Future continuous

 • I will be structuring
 • you will be structuring
 • he|she|it will be structuring
 • we will be structuring
 • you will be structuring
 • they will be structuring

Future perfect

 • I will have structured
 • you will have structured
 • he|she|it will have structured
 • we will have structured
 • you will have structured
 • they will have structured

Future perfect continuous

 • I will have been structuring
 • you will have been structuring
 • he|she|it will have been structuring
 • we will have been structuring
 • you will have been structuring
 • they will have been structuring

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen structure

Present participle

 • structuring

Past participle

 • structured

Perfect Participle

 • having structured

Imperative në anglisht, për foljen structure

Imperative

 • structure
 • let's structure
 • structure

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: careen disunite robe scag stiff-arm strive stroy struggle stum sympathise unharness