Zgjedhimi i foljes unharness në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes unharness në anglisht.

Zgjedhimi e foljes unharness në kohën e tashme

Present Tense

 • I unharness
 • you unharness
 • he|she|it unharnesses
 • we unharness
 • you unharness
 • they unharness

Present Continuous

 • I am unharnessing
 • you are unharnessing
 • he|she|it is unharnessing
 • we are unharnessing
 • you are unharnessing
 • they are unharnessing

Present Perfect

 • I have unharnessed
 • you have unharnessed
 • he|she|it has unharnessed
 • we have unharnessed
 • you have unharnessed
 • they have unharnessed

Present Perfect Continuous

 • I have been unharnessing
 • you have been unharnessing
 • he|she|it has been unharnessing
 • we have been unharnessing
 • you have been unharnessing
 • they have been unharnessing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes unharness në kohët e shkuara

Simple past

 • I unharnessed
 • you unharnessed
 • he|she|it unharnessed
 • we unharnessed
 • you unharnessed
 • they unharnessed

Past continuous

 • I was unharnessing
 • you were unharnessing
 • he|she|it was unharnessing
 • we were unharnessing
 • you were unharnessing
 • they were unharnessing

Past perfect

 • I had unharnessed
 • you had unharnessed
 • he|she|it had unharnessed
 • we had unharnessed
 • you had unharnessed
 • they had unharnessed

Past perfect continuous

 • I had been unharnessing
 • you had been unharnessing
 • he|she|it had been unharnessing
 • we had been unharnessing
 • you had been unharnessing
 • they had been unharnessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes unharness në kohët e ardhshme

Future

 • I will unharness
 • you will unharness
 • he|she|it will unharness
 • we will unharness
 • you will unharness
 • they will unharness

Future continuous

 • I will be unharnessing
 • you will be unharnessing
 • he|she|it will be unharnessing
 • we will be unharnessing
 • you will be unharnessing
 • they will be unharnessing

Future perfect

 • I will have unharnessed
 • you will have unharnessed
 • he|she|it will have unharnessed
 • we will have unharnessed
 • you will have unharnessed
 • they will have unharnessed

Future perfect continuous

 • I will have been unharnessing
 • you will have been unharnessing
 • he|she|it will have been unharnessing
 • we will have been unharnessing
 • you will have been unharnessing
 • they will have been unharnessing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen unharness

Present participle

 • unharnessing

Past participle

 • unharnessed

Perfect Participle

 • having unharnessed

Imperative në anglisht, për foljen unharness

Imperative

 • unharness
 • let's unharness
 • unharness

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cultivate flank spice steamroll unbosom unfreeze unhand unhelm unionize violate