Zgjedhimi i foljes snoop në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes snoop në anglisht.

Zgjedhimi e foljes snoop në kohën e tashme

Present Tense

 • I snoop
 • you snoop
 • he|she|it snoops
 • we snoop
 • you snoop
 • they snoop

Present Continuous

 • I am snooping
 • you are snooping
 • he|she|it is snooping
 • we are snooping
 • you are snooping
 • they are snooping

Present Perfect

 • I have snooped
 • you have snooped
 • he|she|it has snooped
 • we have snooped
 • you have snooped
 • they have snooped

Present Perfect Continuous

 • I have been snooping
 • you have been snooping
 • he|she|it has been snooping
 • we have been snooping
 • you have been snooping
 • they have been snooping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes snoop në kohët e shkuara

Simple past

 • I snooped
 • you snooped
 • he|she|it snooped
 • we snooped
 • you snooped
 • they snooped

Past continuous

 • I was snooping
 • you were snooping
 • he|she|it was snooping
 • we were snooping
 • you were snooping
 • they were snooping

Past perfect

 • I had snooped
 • you had snooped
 • he|she|it had snooped
 • we had snooped
 • you had snooped
 • they had snooped

Past perfect continuous

 • I had been snooping
 • you had been snooping
 • he|she|it had been snooping
 • we had been snooping
 • you had been snooping
 • they had been snooping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes snoop në kohët e ardhshme

Future

 • I will snoop
 • you will snoop
 • he|she|it will snoop
 • we will snoop
 • you will snoop
 • they will snoop

Future continuous

 • I will be snooping
 • you will be snooping
 • he|she|it will be snooping
 • we will be snooping
 • you will be snooping
 • they will be snooping

Future perfect

 • I will have snooped
 • you will have snooped
 • he|she|it will have snooped
 • we will have snooped
 • you will have snooped
 • they will have snooped

Future perfect continuous

 • I will have been snooping
 • you will have been snooping
 • he|she|it will have been snooping
 • we will have been snooping
 • you will have been snooping
 • they will have been snooping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen snoop

Present participle

 • snooping

Past participle

 • snooped

Perfect Participle

 • having snooped

Imperative në anglisht, për foljen snoop

Imperative

 • snoop
 • let's snoop
 • snoop

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blear depicture refinance repast slick snip snooker snooze snuff stain tier welter