Zgjedhimi i foljes snooker në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes snooker në anglisht.

Zgjedhimi e foljes snooker në kohën e tashme

Present Tense

 • I snooker
 • you snooker
 • he|she|it snookers
 • we snooker
 • you snooker
 • they snooker

Present Continuous

 • I am snookering
 • you are snookering
 • he|she|it is snookering
 • we are snookering
 • you are snookering
 • they are snookering

Present Perfect

 • I have snookered
 • you have snookered
 • he|she|it has snookered
 • we have snookered
 • you have snookered
 • they have snookered

Present Perfect Continuous

 • I have been snookering
 • you have been snookering
 • he|she|it has been snookering
 • we have been snookering
 • you have been snookering
 • they have been snookering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes snooker në kohët e shkuara

Simple past

 • I snookered
 • you snookered
 • he|she|it snookered
 • we snookered
 • you snookered
 • they snookered

Past continuous

 • I was snookering
 • you were snookering
 • he|she|it was snookering
 • we were snookering
 • you were snookering
 • they were snookering

Past perfect

 • I had snookered
 • you had snookered
 • he|she|it had snookered
 • we had snookered
 • you had snookered
 • they had snookered

Past perfect continuous

 • I had been snookering
 • you had been snookering
 • he|she|it had been snookering
 • we had been snookering
 • you had been snookering
 • they had been snookering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes snooker në kohët e ardhshme

Future

 • I will snooker
 • you will snooker
 • he|she|it will snooker
 • we will snooker
 • you will snooker
 • they will snooker

Future continuous

 • I will be snookering
 • you will be snookering
 • he|she|it will be snookering
 • we will be snookering
 • you will be snookering
 • they will be snookering

Future perfect

 • I will have snookered
 • you will have snookered
 • he|she|it will have snookered
 • we will have snookered
 • you will have snookered
 • they will have snookered

Future perfect continuous

 • I will have been snookering
 • you will have been snookering
 • he|she|it will have been snookering
 • we will have been snookering
 • you will have been snookering
 • they will have been snookering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen snooker

Present participle

 • snookering

Past participle

 • snookered

Perfect Participle

 • having snookered

Imperative në anglisht, për foljen snooker

Imperative

 • snooker
 • let's snooker
 • snooker

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bleach depict refill repartition slice sniggle snood snoop snub stagnate tiedye welt