Zgjedhimi i foljes snuff në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes snuff në anglisht.

Zgjedhimi e foljes snuff në kohën e tashme

Present Tense

 • I snuff
 • you snuff
 • he|she|it snuffs
 • we snuff
 • you snuff
 • they snuff

Present Continuous

 • I am snuffing
 • you are snuffing
 • he|she|it is snuffing
 • we are snuffing
 • you are snuffing
 • they are snuffing

Present Perfect

 • I have snuffed
 • you have snuffed
 • he|she|it has snuffed
 • we have snuffed
 • you have snuffed
 • they have snuffed

Present Perfect Continuous

 • I have been snuffing
 • you have been snuffing
 • he|she|it has been snuffing
 • we have been snuffing
 • you have been snuffing
 • they have been snuffing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes snuff në kohët e shkuara

Simple past

 • I snuffed
 • you snuffed
 • he|she|it snuffed
 • we snuffed
 • you snuffed
 • they snuffed

Past continuous

 • I was snuffing
 • you were snuffing
 • he|she|it was snuffing
 • we were snuffing
 • you were snuffing
 • they were snuffing

Past perfect

 • I had snuffed
 • you had snuffed
 • he|she|it had snuffed
 • we had snuffed
 • you had snuffed
 • they had snuffed

Past perfect continuous

 • I had been snuffing
 • you had been snuffing
 • he|she|it had been snuffing
 • we had been snuffing
 • you had been snuffing
 • they had been snuffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes snuff në kohët e ardhshme

Future

 • I will snuff
 • you will snuff
 • he|she|it will snuff
 • we will snuff
 • you will snuff
 • they will snuff

Future continuous

 • I will be snuffing
 • you will be snuffing
 • he|she|it will be snuffing
 • we will be snuffing
 • you will be snuffing
 • they will be snuffing

Future perfect

 • I will have snuffed
 • you will have snuffed
 • he|she|it will have snuffed
 • we will have snuffed
 • you will have snuffed
 • they will have snuffed

Future perfect continuous

 • I will have been snuffing
 • you will have been snuffing
 • he|she|it will have been snuffing
 • we will have been snuffing
 • you will have been snuffing
 • they will have been snuffing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen snuff

Present participle

 • snuffing

Past participle

 • snuffed

Perfect Participle

 • having snuffed

Imperative në anglisht, për foljen snuff

Imperative

 • snuff
 • let's snuff
 • snuff

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blind depolymerize reform replatform slit snorkel snub snuffle socialize stanchion tin whale