Zgjedhimi i foljes reward në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes reward në anglisht.

Zgjedhimi e foljes reward në kohën e tashme

Present Tense

 • I reward
 • you reward
 • he|she|it rewards
 • we reward
 • you reward
 • they reward

Present Continuous

 • I am rewarding
 • you are rewarding
 • he|she|it is rewarding
 • we are rewarding
 • you are rewarding
 • they are rewarding

Present Perfect

 • I have rewarded
 • you have rewarded
 • he|she|it has rewarded
 • we have rewarded
 • you have rewarded
 • they have rewarded

Present Perfect Continuous

 • I have been rewarding
 • you have been rewarding
 • he|she|it has been rewarding
 • we have been rewarding
 • you have been rewarding
 • they have been rewarding

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes reward në kohët e shkuara

Simple past

 • I rewarded
 • you rewarded
 • he|she|it rewarded
 • we rewarded
 • you rewarded
 • they rewarded

Past continuous

 • I was rewarding
 • you were rewarding
 • he|she|it was rewarding
 • we were rewarding
 • you were rewarding
 • they were rewarding

Past perfect

 • I had rewarded
 • you had rewarded
 • he|she|it had rewarded
 • we had rewarded
 • you had rewarded
 • they had rewarded

Past perfect continuous

 • I had been rewarding
 • you had been rewarding
 • he|she|it had been rewarding
 • we had been rewarding
 • you had been rewarding
 • they had been rewarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes reward në kohët e ardhshme

Future

 • I will reward
 • you will reward
 • he|she|it will reward
 • we will reward
 • you will reward
 • they will reward

Future continuous

 • I will be rewarding
 • you will be rewarding
 • he|she|it will be rewarding
 • we will be rewarding
 • you will be rewarding
 • they will be rewarding

Future perfect

 • I will have rewarded
 • you will have rewarded
 • he|she|it will have rewarded
 • we will have rewarded
 • you will have rewarded
 • they will have rewarded

Future perfect continuous

 • I will have been rewarding
 • you will have been rewarding
 • he|she|it will have been rewarding
 • we will have been rewarding
 • you will have been rewarding
 • they will have been rewarding

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen reward

Present participle

 • rewarding

Past participle

 • rewarded

Perfect Participle

 • having rewarded

Imperative në anglisht, për foljen reward

Imperative

 • reward
 • let's reward
 • reward

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: colonize pistol-whip potentiate respawn revivify revolve rewind rib scatter soot tighten