Zgjedhimi i foljes pressurize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes pressurize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes pressurize në kohën e tashme

Present Tense

 • I pressurize
 • you pressurize
 • he|she|it pressurizes
 • we pressurize
 • you pressurize
 • they pressurize

Present Continuous

 • I am pressurizing
 • you are pressurizing
 • he|she|it is pressurizing
 • we are pressurizing
 • you are pressurizing
 • they are pressurizing

Present Perfect

 • I have pressurized
 • you have pressurized
 • he|she|it has pressurized
 • we have pressurized
 • you have pressurized
 • they have pressurized

Present Perfect Continuous

 • I have been pressurizing
 • you have been pressurizing
 • he|she|it has been pressurizing
 • we have been pressurizing
 • you have been pressurizing
 • they have been pressurizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes pressurize në kohët e shkuara

Simple past

 • I pressurized
 • you pressurized
 • he|she|it pressurized
 • we pressurized
 • you pressurized
 • they pressurized

Past continuous

 • I was pressurizing
 • you were pressurizing
 • he|she|it was pressurizing
 • we were pressurizing
 • you were pressurizing
 • they were pressurizing

Past perfect

 • I had pressurized
 • you had pressurized
 • he|she|it had pressurized
 • we had pressurized
 • you had pressurized
 • they had pressurized

Past perfect continuous

 • I had been pressurizing
 • you had been pressurizing
 • he|she|it had been pressurizing
 • we had been pressurizing
 • you had been pressurizing
 • they had been pressurizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes pressurize në kohët e ardhshme

Future

 • I will pressurize
 • you will pressurize
 • he|she|it will pressurize
 • we will pressurize
 • you will pressurize
 • they will pressurize

Future continuous

 • I will be pressurizing
 • you will be pressurizing
 • he|she|it will be pressurizing
 • we will be pressurizing
 • you will be pressurizing
 • they will be pressurizing

Future perfect

 • I will have pressurized
 • you will have pressurized
 • he|she|it will have pressurized
 • we will have pressurized
 • you will have pressurized
 • they will have pressurized

Future perfect continuous

 • I will have been pressurizing
 • you will have been pressurizing
 • he|she|it will have been pressurizing
 • we will have been pressurizing
 • you will have been pressurizing
 • they will have been pressurizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen pressurize

Present participle

 • pressurizing

Past participle

 • pressurized

Perfect Participle

 • having pressurized

Imperative në anglisht, për foljen pressurize

Imperative

 • pressurize
 • let's pressurize
 • pressurize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bifurcate mitigate naturalise practise presignify pressurise prestress prevaricate race revivify snitch