Zgjedhimi i foljes snitch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes snitch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes snitch në kohën e tashme

Present Tense

 • I snitch
 • you snitch
 • he|she|it snitches
 • we snitch
 • you snitch
 • they snitch

Present Continuous

 • I am snitching
 • you are snitching
 • he|she|it is snitching
 • we are snitching
 • you are snitching
 • they are snitching

Present Perfect

 • I have snitched
 • you have snitched
 • he|she|it has snitched
 • we have snitched
 • you have snitched
 • they have snitched

Present Perfect Continuous

 • I have been snitching
 • you have been snitching
 • he|she|it has been snitching
 • we have been snitching
 • you have been snitching
 • they have been snitching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes snitch në kohët e shkuara

Simple past

 • I snitched
 • you snitched
 • he|she|it snitched
 • we snitched
 • you snitched
 • they snitched

Past continuous

 • I was snitching
 • you were snitching
 • he|she|it was snitching
 • we were snitching
 • you were snitching
 • they were snitching

Past perfect

 • I had snitched
 • you had snitched
 • he|she|it had snitched
 • we had snitched
 • you had snitched
 • they had snitched

Past perfect continuous

 • I had been snitching
 • you had been snitching
 • he|she|it had been snitching
 • we had been snitching
 • you had been snitching
 • they had been snitching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes snitch në kohët e ardhshme

Future

 • I will snitch
 • you will snitch
 • he|she|it will snitch
 • we will snitch
 • you will snitch
 • they will snitch

Future continuous

 • I will be snitching
 • you will be snitching
 • he|she|it will be snitching
 • we will be snitching
 • you will be snitching
 • they will be snitching

Future perfect

 • I will have snitched
 • you will have snitched
 • he|she|it will have snitched
 • we will have snitched
 • you will have snitched
 • they will have snitched

Future perfect continuous

 • I will have been snitching
 • you will have been snitching
 • he|she|it will have been snitching
 • we will have been snitching
 • you will have been snitching
 • they will have been snitching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen snitch

Present participle

 • snitching

Past participle

 • snitched

Perfect Participle

 • having snitched

Imperative në anglisht, për foljen snitch

Imperative

 • snitch
 • let's snitch
 • snitch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blat depasture refer reorient sleigh snicker snipe snivel snow stage tide welcome