Zgjedhimi i foljes presignify në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes presignify në anglisht.

Zgjedhimi e foljes presignify në kohën e tashme

Present Tense

 • I presignify
 • you presignify
 • he|she|it presignifies
 • we presignify
 • you presignify
 • they presignify

Present Continuous

 • I am presignifying
 • you are presignifying
 • he|she|it is presignifying
 • we are presignifying
 • you are presignifying
 • they are presignifying

Present Perfect

 • I have presignified
 • you have presignified
 • he|she|it has presignified
 • we have presignified
 • you have presignified
 • they have presignified

Present Perfect Continuous

 • I have been presignifying
 • you have been presignifying
 • he|she|it has been presignifying
 • we have been presignifying
 • you have been presignifying
 • they have been presignifying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes presignify në kohët e shkuara

Simple past

 • I presignified
 • you presignified
 • he|she|it presignified
 • we presignified
 • you presignified
 • they presignified

Past continuous

 • I was presignifying
 • you were presignifying
 • he|she|it was presignifying
 • we were presignifying
 • you were presignifying
 • they were presignifying

Past perfect

 • I had presignified
 • you had presignified
 • he|she|it had presignified
 • we had presignified
 • you had presignified
 • they had presignified

Past perfect continuous

 • I had been presignifying
 • you had been presignifying
 • he|she|it had been presignifying
 • we had been presignifying
 • you had been presignifying
 • they had been presignifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes presignify në kohët e ardhshme

Future

 • I will presignify
 • you will presignify
 • he|she|it will presignify
 • we will presignify
 • you will presignify
 • they will presignify

Future continuous

 • I will be presignifying
 • you will be presignifying
 • he|she|it will be presignifying
 • we will be presignifying
 • you will be presignifying
 • they will be presignifying

Future perfect

 • I will have presignified
 • you will have presignified
 • he|she|it will have presignified
 • we will have presignified
 • you will have presignified
 • they will have presignified

Future perfect continuous

 • I will have been presignifying
 • you will have been presignifying
 • he|she|it will have been presignifying
 • we will have been presignifying
 • you will have been presignifying
 • they will have been presignifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen presignify

Present participle

 • presignifying

Past participle

 • presignified

Perfect Participle

 • having presignified

Imperative në anglisht, për foljen presignify

Imperative

 • presignify
 • let's presignify
 • presignify

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bewray mistranslate narrow pout prescribe preside press presuppose quit review snicker