Zgjedhimi i foljes outclass në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes outclass në anglisht.

Zgjedhimi e foljes outclass në kohën e tashme

Present Tense

 • I outclass
 • you outclass
 • he|she|it outclasses
 • we outclass
 • you outclass
 • they outclass

Present Continuous

 • I am outclassing
 • you are outclassing
 • he|she|it is outclassing
 • we are outclassing
 • you are outclassing
 • they are outclassing

Present Perfect

 • I have outclassed
 • you have outclassed
 • he|she|it has outclassed
 • we have outclassed
 • you have outclassed
 • they have outclassed

Present Perfect Continuous

 • I have been outclassing
 • you have been outclassing
 • he|she|it has been outclassing
 • we have been outclassing
 • you have been outclassing
 • they have been outclassing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes outclass në kohët e shkuara

Simple past

 • I outclassed
 • you outclassed
 • he|she|it outclassed
 • we outclassed
 • you outclassed
 • they outclassed

Past continuous

 • I was outclassing
 • you were outclassing
 • he|she|it was outclassing
 • we were outclassing
 • you were outclassing
 • they were outclassing

Past perfect

 • I had outclassed
 • you had outclassed
 • he|she|it had outclassed
 • we had outclassed
 • you had outclassed
 • they had outclassed

Past perfect continuous

 • I had been outclassing
 • you had been outclassing
 • he|she|it had been outclassing
 • we had been outclassing
 • you had been outclassing
 • they had been outclassing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes outclass në kohët e ardhshme

Future

 • I will outclass
 • you will outclass
 • he|she|it will outclass
 • we will outclass
 • you will outclass
 • they will outclass

Future continuous

 • I will be outclassing
 • you will be outclassing
 • he|she|it will be outclassing
 • we will be outclassing
 • you will be outclassing
 • they will be outclassing

Future perfect

 • I will have outclassed
 • you will have outclassed
 • he|she|it will have outclassed
 • we will have outclassed
 • you will have outclassed
 • they will have outclassed

Future perfect continuous

 • I will have been outclassing
 • you will have been outclassing
 • he|she|it will have been outclassing
 • we will have been outclassing
 • you will have been outclassing
 • they will have been outclassing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen outclass

Present participle

 • outclassing

Past participle

 • outclassed

Perfect Participle

 • having outclassed

Imperative në anglisht, për foljen outclass

Imperative

 • outclass
 • let's outclass
 • outclass

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: intubate jump-start oblige oust outbreed outcrop outflank paint prolapse rewind vitalize