Zgjedhimi i foljes outcrop në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes outcrop në anglisht.

Zgjedhimi e foljes outcrop në kohën e tashme

Present Tense

 • I outcrop
 • you outcrop
 • he|she|it outcrops
 • we outcrop
 • you outcrop
 • they outcrop

Present Continuous

 • I am outcropping
 • you are outcropping
 • he|she|it is outcropping
 • we are outcropping
 • you are outcropping
 • they are outcropping

Present Perfect

 • I have outcropped
 • you have outcropped
 • he|she|it has outcropped
 • we have outcropped
 • you have outcropped
 • they have outcropped

Present Perfect Continuous

 • I have been outcropping
 • you have been outcropping
 • he|she|it has been outcropping
 • we have been outcropping
 • you have been outcropping
 • they have been outcropping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes outcrop në kohët e shkuara

Simple past

 • I outcropped
 • you outcropped
 • he|she|it outcropped
 • we outcropped
 • you outcropped
 • they outcropped

Past continuous

 • I was outcropping
 • you were outcropping
 • he|she|it was outcropping
 • we were outcropping
 • you were outcropping
 • they were outcropping

Past perfect

 • I had outcropped
 • you had outcropped
 • he|she|it had outcropped
 • we had outcropped
 • you had outcropped
 • they had outcropped

Past perfect continuous

 • I had been outcropping
 • you had been outcropping
 • he|she|it had been outcropping
 • we had been outcropping
 • you had been outcropping
 • they had been outcropping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes outcrop në kohët e ardhshme

Future

 • I will outcrop
 • you will outcrop
 • he|she|it will outcrop
 • we will outcrop
 • you will outcrop
 • they will outcrop

Future continuous

 • I will be outcropping
 • you will be outcropping
 • he|she|it will be outcropping
 • we will be outcropping
 • you will be outcropping
 • they will be outcropping

Future perfect

 • I will have outcropped
 • you will have outcropped
 • he|she|it will have outcropped
 • we will have outcropped
 • you will have outcropped
 • they will have outcropped

Future perfect continuous

 • I will have been outcropping
 • you will have been outcropping
 • he|she|it will have been outcropping
 • we will have been outcropping
 • you will have been outcropping
 • they will have been outcropping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen outcrop

Present participle

 • outcropping

Past participle

 • outcropped

Perfect Participle

 • having outcropped

Imperative në anglisht, për foljen outcrop

Imperative

 • outcrop
 • let's outcrop
 • outcrop

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: intuit jumpstart oblique out outclass outcross outfoot pair proliferate rewire vitiate