Zgjedhimi i foljes oust në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes oust në anglisht.

Zgjedhimi e foljes oust në kohën e tashme

Present Tense

 • I oust
 • you oust
 • he|she|it ousts
 • we oust
 • you oust
 • they oust

Present Continuous

 • I am ousting
 • you are ousting
 • he|she|it is ousting
 • we are ousting
 • you are ousting
 • they are ousting

Present Perfect

 • I have ousted
 • you have ousted
 • he|she|it has ousted
 • we have ousted
 • you have ousted
 • they have ousted

Present Perfect Continuous

 • I have been ousting
 • you have been ousting
 • he|she|it has been ousting
 • we have been ousting
 • you have been ousting
 • they have been ousting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes oust në kohët e shkuara

Simple past

 • I ousted
 • you ousted
 • he|she|it ousted
 • we ousted
 • you ousted
 • they ousted

Past continuous

 • I was ousting
 • you were ousting
 • he|she|it was ousting
 • we were ousting
 • you were ousting
 • they were ousting

Past perfect

 • I had ousted
 • you had ousted
 • he|she|it had ousted
 • we had ousted
 • you had ousted
 • they had ousted

Past perfect continuous

 • I had been ousting
 • you had been ousting
 • he|she|it had been ousting
 • we had been ousting
 • you had been ousting
 • they had been ousting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes oust në kohët e ardhshme

Future

 • I will oust
 • you will oust
 • he|she|it will oust
 • we will oust
 • you will oust
 • they will oust

Future continuous

 • I will be ousting
 • you will be ousting
 • he|she|it will be ousting
 • we will be ousting
 • you will be ousting
 • they will be ousting

Future perfect

 • I will have ousted
 • you will have ousted
 • he|she|it will have ousted
 • we will have ousted
 • you will have ousted
 • they will have ousted

Future perfect continuous

 • I will have been ousting
 • you will have been ousting
 • he|she|it will have been ousting
 • we will have been ousting
 • you will have been ousting
 • they will have been ousting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen oust

Present participle

 • ousting

Past participle

 • ousted

Perfect Participle

 • having ousted

Imperative në anglisht, për foljen oust

Imperative

 • oust
 • let's oust
 • oust

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: introduce judge obelize orphan ostracize out outcry padlock prognosticate revoice visa