Zgjedhimi i foljes blanch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes blanch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes blanch në kohën e tashme

Present Tense

 • I blanch
 • you blanch
 • he|she|it blanches
 • we blanch
 • you blanch
 • they blanch

Present Continuous

 • I am blanching
 • you are blanching
 • he|she|it is blanching
 • we are blanching
 • you are blanching
 • they are blanching

Present Perfect

 • I have blanched
 • you have blanched
 • he|she|it has blanched
 • we have blanched
 • you have blanched
 • they have blanched

Present Perfect Continuous

 • I have been blanching
 • you have been blanching
 • he|she|it has been blanching
 • we have been blanching
 • you have been blanching
 • they have been blanching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes blanch në kohët e shkuara

Simple past

 • I blanched
 • you blanched
 • he|she|it blanched
 • we blanched
 • you blanched
 • they blanched

Past continuous

 • I was blanching
 • you were blanching
 • he|she|it was blanching
 • we were blanching
 • you were blanching
 • they were blanching

Past perfect

 • I had blanched
 • you had blanched
 • he|she|it had blanched
 • we had blanched
 • you had blanched
 • they had blanched

Past perfect continuous

 • I had been blanching
 • you had been blanching
 • he|she|it had been blanching
 • we had been blanching
 • you had been blanching
 • they had been blanching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes blanch në kohët e ardhshme

Future

 • I will blanch
 • you will blanch
 • he|she|it will blanch
 • we will blanch
 • you will blanch
 • they will blanch

Future continuous

 • I will be blanching
 • you will be blanching
 • he|she|it will be blanching
 • we will be blanching
 • you will be blanching
 • they will be blanching

Future perfect

 • I will have blanched
 • you will have blanched
 • he|she|it will have blanched
 • we will have blanched
 • you will have blanched
 • they will have blanched

Future perfect continuous

 • I will have been blanching
 • you will have been blanching
 • he|she|it will have been blanching
 • we will have been blanching
 • you will have been blanching
 • they will have been blanching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen blanch

Present participle

 • blanching

Past participle

 • blanched

Perfect Participle

 • having blanched

Imperative në anglisht, për foljen blanch

Imperative

 • blanch
 • let's blanch
 • blanch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: berth blacklist blame blandish blaze buddle company dermabrade inearth padlock