Zgjedhimi i foljes blacklist në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes blacklist në anglisht.

Zgjedhimi e foljes blacklist në kohën e tashme

Present Tense

 • I blacklist
 • you blacklist
 • he|she|it blacklists
 • we blacklist
 • you blacklist
 • they blacklist

Present Continuous

 • I am blacklisting
 • you are blacklisting
 • he|she|it is blacklisting
 • we are blacklisting
 • you are blacklisting
 • they are blacklisting

Present Perfect

 • I have blacklisted
 • you have blacklisted
 • he|she|it has blacklisted
 • we have blacklisted
 • you have blacklisted
 • they have blacklisted

Present Perfect Continuous

 • I have been blacklisting
 • you have been blacklisting
 • he|she|it has been blacklisting
 • we have been blacklisting
 • you have been blacklisting
 • they have been blacklisting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes blacklist në kohët e shkuara

Simple past

 • I blacklisted
 • you blacklisted
 • he|she|it blacklisted
 • we blacklisted
 • you blacklisted
 • they blacklisted

Past continuous

 • I was blacklisting
 • you were blacklisting
 • he|she|it was blacklisting
 • we were blacklisting
 • you were blacklisting
 • they were blacklisting

Past perfect

 • I had blacklisted
 • you had blacklisted
 • he|she|it had blacklisted
 • we had blacklisted
 • you had blacklisted
 • they had blacklisted

Past perfect continuous

 • I had been blacklisting
 • you had been blacklisting
 • he|she|it had been blacklisting
 • we had been blacklisting
 • you had been blacklisting
 • they had been blacklisting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes blacklist në kohët e ardhshme

Future

 • I will blacklist
 • you will blacklist
 • he|she|it will blacklist
 • we will blacklist
 • you will blacklist
 • they will blacklist

Future continuous

 • I will be blacklisting
 • you will be blacklisting
 • he|she|it will be blacklisting
 • we will be blacklisting
 • you will be blacklisting
 • they will be blacklisting

Future perfect

 • I will have blacklisted
 • you will have blacklisted
 • he|she|it will have blacklisted
 • we will have blacklisted
 • you will have blacklisted
 • they will have blacklisted

Future perfect continuous

 • I will have been blacklisting
 • you will have been blacklisting
 • he|she|it will have been blacklisting
 • we will have been blacklisting
 • you will have been blacklisting
 • they will have been blacklisting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen blacklist

Present participle

 • blacklisting

Past participle

 • blacklisted

Perfect Participle

 • having blacklisted

Imperative në anglisht, për foljen blacklist

Imperative

 • blacklist
 • let's blacklist
 • blacklist

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: benefice black blackleg blackmail blanket bubble communize dereference induct pace