Zgjedhimi i foljes vignette në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes vignette në anglisht.

Zgjedhimi e foljes vignette në kohën e tashme

Present Tense

 • I vignette
 • you vignette
 • he|she|it vignettes
 • we vignette
 • you vignette
 • they vignette

Present Continuous

 • I am vignetting
 • you are vignetting
 • he|she|it is vignetting
 • we are vignetting
 • you are vignetting
 • they are vignetting

Present Perfect

 • I have vignetted
 • you have vignetted
 • he|she|it has vignetted
 • we have vignetted
 • you have vignetted
 • they have vignetted

Present Perfect Continuous

 • I have been vignetting
 • you have been vignetting
 • he|she|it has been vignetting
 • we have been vignetting
 • you have been vignetting
 • they have been vignetting

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes vignette në kohët e shkuara

Simple past

 • I vignetted
 • you vignetted
 • he|she|it vignetted
 • we vignetted
 • you vignetted
 • they vignetted

Past continuous

 • I was vignetting
 • you were vignetting
 • he|she|it was vignetting
 • we were vignetting
 • you were vignetting
 • they were vignetting

Past perfect

 • I had vignetted
 • you had vignetted
 • he|she|it had vignetted
 • we had vignetted
 • you had vignetted
 • they had vignetted

Past perfect continuous

 • I had been vignetting
 • you had been vignetting
 • he|she|it had been vignetting
 • we had been vignetting
 • you had been vignetting
 • they had been vignetting

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes vignette në kohët e ardhshme

Future

 • I will vignette
 • you will vignette
 • he|she|it will vignette
 • we will vignette
 • you will vignette
 • they will vignette

Future continuous

 • I will be vignetting
 • you will be vignetting
 • he|she|it will be vignetting
 • we will be vignetting
 • you will be vignetting
 • they will be vignetting

Future perfect

 • I will have vignetted
 • you will have vignetted
 • he|she|it will have vignetted
 • we will have vignetted
 • you will have vignetted
 • they will have vignetted

Future perfect continuous

 • I will have been vignetting
 • you will have been vignetting
 • he|she|it will have been vignetting
 • we will have been vignetting
 • you will have been vignetting
 • they will have been vignetting

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen vignette

Present participle

 • vignetting

Past participle

 • vignetted

Perfect Participle

 • having vignetted

Imperative në anglisht, për foljen vignette

Imperative

 • vignette
 • let's vignette
 • vignette

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dehydrogenize fribble straddle summer upstart victimise view vilify visit window