Zgjedhimi i foljes dehydrogenize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes dehydrogenize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes dehydrogenize në kohën e tashme

Present Tense

 • I dehydrogenize
 • you dehydrogenize
 • he|she|it dehydrogenizes
 • we dehydrogenize
 • you dehydrogenize
 • they dehydrogenize

Present Continuous

 • I am dehydrogenizing
 • you are dehydrogenizing
 • he|she|it is dehydrogenizing
 • we are dehydrogenizing
 • you are dehydrogenizing
 • they are dehydrogenizing

Present Perfect

 • I have dehydrogenized
 • you have dehydrogenized
 • he|she|it has dehydrogenized
 • we have dehydrogenized
 • you have dehydrogenized
 • they have dehydrogenized

Present Perfect Continuous

 • I have been dehydrogenizing
 • you have been dehydrogenizing
 • he|she|it has been dehydrogenizing
 • we have been dehydrogenizing
 • you have been dehydrogenizing
 • they have been dehydrogenizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes dehydrogenize në kohët e shkuara

Simple past

 • I dehydrogenized
 • you dehydrogenized
 • he|she|it dehydrogenized
 • we dehydrogenized
 • you dehydrogenized
 • they dehydrogenized

Past continuous

 • I was dehydrogenizing
 • you were dehydrogenizing
 • he|she|it was dehydrogenizing
 • we were dehydrogenizing
 • you were dehydrogenizing
 • they were dehydrogenizing

Past perfect

 • I had dehydrogenized
 • you had dehydrogenized
 • he|she|it had dehydrogenized
 • we had dehydrogenized
 • you had dehydrogenized
 • they had dehydrogenized

Past perfect continuous

 • I had been dehydrogenizing
 • you had been dehydrogenizing
 • he|she|it had been dehydrogenizing
 • we had been dehydrogenizing
 • you had been dehydrogenizing
 • they had been dehydrogenizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes dehydrogenize në kohët e ardhshme

Future

 • I will dehydrogenize
 • you will dehydrogenize
 • he|she|it will dehydrogenize
 • we will dehydrogenize
 • you will dehydrogenize
 • they will dehydrogenize

Future continuous

 • I will be dehydrogenizing
 • you will be dehydrogenizing
 • he|she|it will be dehydrogenizing
 • we will be dehydrogenizing
 • you will be dehydrogenizing
 • they will be dehydrogenizing

Future perfect

 • I will have dehydrogenized
 • you will have dehydrogenized
 • he|she|it will have dehydrogenized
 • we will have dehydrogenized
 • you will have dehydrogenized
 • they will have dehydrogenized

Future perfect continuous

 • I will have been dehydrogenizing
 • you will have been dehydrogenizing
 • he|she|it will have been dehydrogenizing
 • we will have been dehydrogenizing
 • you will have been dehydrogenizing
 • they will have been dehydrogenizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen dehydrogenize

Present participle

 • dehydrogenizing

Past participle

 • dehydrogenized

Perfect Participle

 • having dehydrogenized

Imperative në anglisht, për foljen dehydrogenize

Imperative

 • dehydrogenize
 • let's dehydrogenize
 • dehydrogenize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cannonade chance decode degustate dehydrate dehypnotize delegate dib encyst fusillade oversteer rootle