Zgjedhimi i foljes view në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes view në anglisht.

Zgjedhimi e foljes view në kohën e tashme

Present Tense

 • I view
 • you view
 • he|she|it views
 • we view
 • you view
 • they view

Present Continuous

 • I am viewing
 • you are viewing
 • he|she|it is viewing
 • we are viewing
 • you are viewing
 • they are viewing

Present Perfect

 • I have viewed
 • you have viewed
 • he|she|it has viewed
 • we have viewed
 • you have viewed
 • they have viewed

Present Perfect Continuous

 • I have been viewing
 • you have been viewing
 • he|she|it has been viewing
 • we have been viewing
 • you have been viewing
 • they have been viewing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes view në kohët e shkuara

Simple past

 • I viewed
 • you viewed
 • he|she|it viewed
 • we viewed
 • you viewed
 • they viewed

Past continuous

 • I was viewing
 • you were viewing
 • he|she|it was viewing
 • we were viewing
 • you were viewing
 • they were viewing

Past perfect

 • I had viewed
 • you had viewed
 • he|she|it had viewed
 • we had viewed
 • you had viewed
 • they had viewed

Past perfect continuous

 • I had been viewing
 • you had been viewing
 • he|she|it had been viewing
 • we had been viewing
 • you had been viewing
 • they had been viewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes view në kohët e ardhshme

Future

 • I will view
 • you will view
 • he|she|it will view
 • we will view
 • you will view
 • they will view

Future continuous

 • I will be viewing
 • you will be viewing
 • he|she|it will be viewing
 • we will be viewing
 • you will be viewing
 • they will be viewing

Future perfect

 • I will have viewed
 • you will have viewed
 • he|she|it will have viewed
 • we will have viewed
 • you will have viewed
 • they will have viewed

Future perfect continuous

 • I will have been viewing
 • you will have been viewing
 • he|she|it will have been viewing
 • we will have been viewing
 • you will have been viewing
 • they will have been viewing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen view

Present participle

 • viewing

Past participle

 • viewed

Perfect Participle

 • having viewed

Imperative në anglisht, për foljen view

Imperative

 • view
 • let's view
 • view

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: dehydrate fret stow summarize upstage vibrate vie vignette vision windmill