Zgjedhimi i foljes twitch në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes twitch në anglisht.

Zgjedhimi e foljes twitch në kohën e tashme

Present Tense

 • I twitch
 • you twitch
 • he|she|it twitches
 • we twitch
 • you twitch
 • they twitch

Present Continuous

 • I am twitching
 • you are twitching
 • he|she|it is twitching
 • we are twitching
 • you are twitching
 • they are twitching

Present Perfect

 • I have twitched
 • you have twitched
 • he|she|it has twitched
 • we have twitched
 • you have twitched
 • they have twitched

Present Perfect Continuous

 • I have been twitching
 • you have been twitching
 • he|she|it has been twitching
 • we have been twitching
 • you have been twitching
 • they have been twitching

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes twitch në kohët e shkuara

Simple past

 • I twitched
 • you twitched
 • he|she|it twitched
 • we twitched
 • you twitched
 • they twitched

Past continuous

 • I was twitching
 • you were twitching
 • he|she|it was twitching
 • we were twitching
 • you were twitching
 • they were twitching

Past perfect

 • I had twitched
 • you had twitched
 • he|she|it had twitched
 • we had twitched
 • you had twitched
 • they had twitched

Past perfect continuous

 • I had been twitching
 • you had been twitching
 • he|she|it had been twitching
 • we had been twitching
 • you had been twitching
 • they had been twitching

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes twitch në kohët e ardhshme

Future

 • I will twitch
 • you will twitch
 • he|she|it will twitch
 • we will twitch
 • you will twitch
 • they will twitch

Future continuous

 • I will be twitching
 • you will be twitching
 • he|she|it will be twitching
 • we will be twitching
 • you will be twitching
 • they will be twitching

Future perfect

 • I will have twitched
 • you will have twitched
 • he|she|it will have twitched
 • we will have twitched
 • you will have twitched
 • they will have twitched

Future perfect continuous

 • I will have been twitching
 • you will have been twitching
 • he|she|it will have been twitching
 • we will have been twitching
 • you will have been twitching
 • they will have been twitching

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen twitch

Present participle

 • twitching

Past participle

 • twitched

Perfect Participle

 • having twitched

Imperative në anglisht, për foljen twitch

Imperative

 • twitch
 • let's twitch
 • twitch

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: craft fay snooker splosh triangulate twin twit twitter tyrannize uphold