Zgjedhimi i foljes twitter në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes twitter në anglisht.

Zgjedhimi e foljes twitter në kohën e tashme

Present Tense

 • I twitter
 • you twitter
 • he|she|it twitters
 • we twitter
 • you twitter
 • they twitter

Present Continuous

 • I am twittering
 • you are twittering
 • he|she|it is twittering
 • we are twittering
 • you are twittering
 • they are twittering

Present Perfect

 • I have twittered
 • you have twittered
 • he|she|it has twittered
 • we have twittered
 • you have twittered
 • they have twittered

Present Perfect Continuous

 • I have been twittering
 • you have been twittering
 • he|she|it has been twittering
 • we have been twittering
 • you have been twittering
 • they have been twittering

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes twitter në kohët e shkuara

Simple past

 • I twittered
 • you twittered
 • he|she|it twittered
 • we twittered
 • you twittered
 • they twittered

Past continuous

 • I was twittering
 • you were twittering
 • he|she|it was twittering
 • we were twittering
 • you were twittering
 • they were twittering

Past perfect

 • I had twittered
 • you had twittered
 • he|she|it had twittered
 • we had twittered
 • you had twittered
 • they had twittered

Past perfect continuous

 • I had been twittering
 • you had been twittering
 • he|she|it had been twittering
 • we had been twittering
 • you had been twittering
 • they had been twittering

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes twitter në kohët e ardhshme

Future

 • I will twitter
 • you will twitter
 • he|she|it will twitter
 • we will twitter
 • you will twitter
 • they will twitter

Future continuous

 • I will be twittering
 • you will be twittering
 • he|she|it will be twittering
 • we will be twittering
 • you will be twittering
 • they will be twittering

Future perfect

 • I will have twittered
 • you will have twittered
 • he|she|it will have twittered
 • we will have twittered
 • you will have twittered
 • they will have twittered

Future perfect continuous

 • I will have been twittering
 • you will have been twittering
 • he|she|it will have been twittering
 • we will have been twittering
 • you will have been twittering
 • they will have been twittering

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen twitter

Present participle

 • twittering

Past participle

 • twittered

Perfect Participle

 • having twittered

Imperative në anglisht, për foljen twitter

Imperative

 • twitter
 • let's twitter
 • twitter

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: cram faze snoop splotch trice twine twitch two-time tyre upholster