Zgjedhimi i foljes sorrow në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sorrow në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sorrow në kohën e tashme

Present Tense

 • I sorrow
 • you sorrow
 • he|she|it sorrows
 • we sorrow
 • you sorrow
 • they sorrow

Present Continuous

 • I am sorrowing
 • you are sorrowing
 • he|she|it is sorrowing
 • we are sorrowing
 • you are sorrowing
 • they are sorrowing

Present Perfect

 • I have sorrowed
 • you have sorrowed
 • he|she|it has sorrowed
 • we have sorrowed
 • you have sorrowed
 • they have sorrowed

Present Perfect Continuous

 • I have been sorrowing
 • you have been sorrowing
 • he|she|it has been sorrowing
 • we have been sorrowing
 • you have been sorrowing
 • they have been sorrowing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sorrow në kohët e shkuara

Simple past

 • I sorrowed
 • you sorrowed
 • he|she|it sorrowed
 • we sorrowed
 • you sorrowed
 • they sorrowed

Past continuous

 • I was sorrowing
 • you were sorrowing
 • he|she|it was sorrowing
 • we were sorrowing
 • you were sorrowing
 • they were sorrowing

Past perfect

 • I had sorrowed
 • you had sorrowed
 • he|she|it had sorrowed
 • we had sorrowed
 • you had sorrowed
 • they had sorrowed

Past perfect continuous

 • I had been sorrowing
 • you had been sorrowing
 • he|she|it had been sorrowing
 • we had been sorrowing
 • you had been sorrowing
 • they had been sorrowing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sorrow në kohët e ardhshme

Future

 • I will sorrow
 • you will sorrow
 • he|she|it will sorrow
 • we will sorrow
 • you will sorrow
 • they will sorrow

Future continuous

 • I will be sorrowing
 • you will be sorrowing
 • he|she|it will be sorrowing
 • we will be sorrowing
 • you will be sorrowing
 • they will be sorrowing

Future perfect

 • I will have sorrowed
 • you will have sorrowed
 • he|she|it will have sorrowed
 • we will have sorrowed
 • you will have sorrowed
 • they will have sorrowed

Future perfect continuous

 • I will have been sorrowing
 • you will have been sorrowing
 • he|she|it will have been sorrowing
 • we will have been sorrowing
 • you will have been sorrowing
 • they will have been sorrowing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sorrow

Present participle

 • sorrowing

Past participle

 • sorrowed

Perfect Participle

 • having sorrowed

Imperative në anglisht, për foljen sorrow

Imperative

 • sorrow
 • let's sorrow
 • sorrow

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: boggle designate reinvigorate reset snag sonnet sorn sort sovietize stiffen top wildcat