Zgjedhimi i foljes snag në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes snag në anglisht.

Zgjedhimi e foljes snag në kohën e tashme

Present Tense

 • I snag
 • you snag
 • he|she|it snags
 • we snag
 • you snag
 • they snag

Present Continuous

 • I am snagging
 • you are snagging
 • he|she|it is snagging
 • we are snagging
 • you are snagging
 • they are snagging

Present Perfect

 • I have snagged
 • you have snagged
 • he|she|it has snagged
 • we have snagged
 • you have snagged
 • they have snagged

Present Perfect Continuous

 • I have been snagging
 • you have been snagging
 • he|she|it has been snagging
 • we have been snagging
 • you have been snagging
 • they have been snagging

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes snag në kohët e shkuara

Simple past

 • I snagged
 • you snagged
 • he|she|it snagged
 • we snagged
 • you snagged
 • they snagged

Past continuous

 • I was snagging
 • you were snagging
 • he|she|it was snagging
 • we were snagging
 • you were snagging
 • they were snagging

Past perfect

 • I had snagged
 • you had snagged
 • he|she|it had snagged
 • we had snagged
 • you had snagged
 • they had snagged

Past perfect continuous

 • I had been snagging
 • you had been snagging
 • he|she|it had been snagging
 • we had been snagging
 • you had been snagging
 • they had been snagging

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes snag në kohët e ardhshme

Future

 • I will snag
 • you will snag
 • he|she|it will snag
 • we will snag
 • you will snag
 • they will snag

Future continuous

 • I will be snagging
 • you will be snagging
 • he|she|it will be snagging
 • we will be snagging
 • you will be snagging
 • they will be snagging

Future perfect

 • I will have snagged
 • you will have snagged
 • he|she|it will have snagged
 • we will have snagged
 • you will have snagged
 • they will have snagged

Future perfect continuous

 • I will have been snagging
 • you will have been snagging
 • he|she|it will have been snagging
 • we will have been snagging
 • you will have been snagging
 • they will have been snagging

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen snag

Present participle

 • snagging

Past participle

 • snagged

Perfect Participle

 • having snagged

Imperative në anglisht, për foljen snag

Imperative

 • snag
 • let's snag
 • snag

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: blackbird denazify reduplicate remount slander smudge snafu snake sneer squawk throne weather