Zgjedhimi i foljes ski-jump në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes ski-jump në anglisht.

Zgjedhimi e foljes ski-jump në kohën e tashme

Present Tense

 • I ski-jump
 • you ski-jump
 • he|she|it ski-jumps
 • we ski-jump
 • you ski-jump
 • they ski-jump

Present Continuous

 • I am ski-jumping
 • you are ski-jumping
 • he|she|it is ski-jumping
 • we are ski-jumping
 • you are ski-jumping
 • they are ski-jumping

Present Perfect

 • I have ski-jumped
 • you have ski-jumped
 • he|she|it has ski-jumped
 • we have ski-jumped
 • you have ski-jumped
 • they have ski-jumped

Present Perfect Continuous

 • I have been ski-jumping
 • you have been ski-jumping
 • he|she|it has been ski-jumping
 • we have been ski-jumping
 • you have been ski-jumping
 • they have been ski-jumping

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes ski-jump në kohët e shkuara

Simple past

 • I ski-jumped
 • you ski-jumped
 • he|she|it ski-jumped
 • we ski-jumped
 • you ski-jumped
 • they ski-jumped

Past continuous

 • I was ski-jumping
 • you were ski-jumping
 • he|she|it was ski-jumping
 • we were ski-jumping
 • you were ski-jumping
 • they were ski-jumping

Past perfect

 • I had ski-jumped
 • you had ski-jumped
 • he|she|it had ski-jumped
 • we had ski-jumped
 • you had ski-jumped
 • they had ski-jumped

Past perfect continuous

 • I had been ski-jumping
 • you had been ski-jumping
 • he|she|it had been ski-jumping
 • we had been ski-jumping
 • you had been ski-jumping
 • they had been ski-jumping

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes ski-jump në kohët e ardhshme

Future

 • I will ski-jump
 • you will ski-jump
 • he|she|it will ski-jump
 • we will ski-jump
 • you will ski-jump
 • they will ski-jump

Future continuous

 • I will be ski-jumping
 • you will be ski-jumping
 • he|she|it will be ski-jumping
 • we will be ski-jumping
 • you will be ski-jumping
 • they will be ski-jumping

Future perfect

 • I will have ski-jumped
 • you will have ski-jumped
 • he|she|it will have ski-jumped
 • we will have ski-jumped
 • you will have ski-jumped
 • they will have ski-jumped

Future perfect continuous

 • I will have been ski-jumping
 • you will have been ski-jumping
 • he|she|it will have been ski-jumping
 • we will have been ski-jumping
 • you will have been ski-jumping
 • they will have been ski-jumping

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen ski-jump

Present participle

 • ski-jumping

Past participle

 • ski-jumped

Perfect Participle

 • having ski-jumped

Imperative në anglisht, për foljen ski-jump

Imperative

 • ski-jump
 • let's ski-jump
 • ski-jump

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: befuddle deek readvertise refer shtup skelp ski skid skirmish sow tantalise vie