Zgjedhimi i foljes muckrake në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes muckrake në anglisht.

Zgjedhimi e foljes muckrake në kohën e tashme

Present Tense

 • I muckrake
 • you muckrake
 • he|she|it muckrakes
 • we muckrake
 • you muckrake
 • they muckrake

Present Continuous

 • I am muckraking
 • you are muckraking
 • he|she|it is muckraking
 • we are muckraking
 • you are muckraking
 • they are muckraking

Present Perfect

 • I have muckraked
 • you have muckraked
 • he|she|it has muckraked
 • we have muckraked
 • you have muckraked
 • they have muckraked

Present Perfect Continuous

 • I have been muckraking
 • you have been muckraking
 • he|she|it has been muckraking
 • we have been muckraking
 • you have been muckraking
 • they have been muckraking

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes muckrake në kohët e shkuara

Simple past

 • I muckraked
 • you muckraked
 • he|she|it muckraked
 • we muckraked
 • you muckraked
 • they muckraked

Past continuous

 • I was muckraking
 • you were muckraking
 • he|she|it was muckraking
 • we were muckraking
 • you were muckraking
 • they were muckraking

Past perfect

 • I had muckraked
 • you had muckraked
 • he|she|it had muckraked
 • we had muckraked
 • you had muckraked
 • they had muckraked

Past perfect continuous

 • I had been muckraking
 • you had been muckraking
 • he|she|it had been muckraking
 • we had been muckraking
 • you had been muckraking
 • they had been muckraking

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes muckrake në kohët e ardhshme

Future

 • I will muckrake
 • you will muckrake
 • he|she|it will muckrake
 • we will muckrake
 • you will muckrake
 • they will muckrake

Future continuous

 • I will be muckraking
 • you will be muckraking
 • he|she|it will be muckraking
 • we will be muckraking
 • you will be muckraking
 • they will be muckraking

Future perfect

 • I will have muckraked
 • you will have muckraked
 • he|she|it will have muckraked
 • we will have muckraked
 • you will have muckraked
 • they will have muckraked

Future perfect continuous

 • I will have been muckraking
 • you will have been muckraking
 • he|she|it will have been muckraking
 • we will have been muckraking
 • you will have been muckraking
 • they will have been muckraking

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen muckrake

Present participle

 • muckraking

Past participle

 • muckraked

Perfect Participle

 • having muckraked

Imperative në anglisht, për foljen muckrake

Imperative

 • muckrake
 • let's muckrake
 • muckrake

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: impropriate instantmessage mistime mourn muckamuck mud multicast orientalize podzolize relate unfix