Zgjedhimi i foljes largen në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes largen në anglisht.

Zgjedhimi e foljes largen në kohën e tashme

Present Tense

 • I largen
 • you largen
 • he|she|it largens
 • we largen
 • you largen
 • they largen

Present Continuous

 • I am largening
 • you are largening
 • he|she|it is largening
 • we are largening
 • you are largening
 • they are largening

Present Perfect

 • I have largened
 • you have largened
 • he|she|it has largened
 • we have largened
 • you have largened
 • they have largened

Present Perfect Continuous

 • I have been largening
 • you have been largening
 • he|she|it has been largening
 • we have been largening
 • you have been largening
 • they have been largening

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes largen në kohët e shkuara

Simple past

 • I largened
 • you largened
 • he|she|it largened
 • we largened
 • you largened
 • they largened

Past continuous

 • I was largening
 • you were largening
 • he|she|it was largening
 • we were largening
 • you were largening
 • they were largening

Past perfect

 • I had largened
 • you had largened
 • he|she|it had largened
 • we had largened
 • you had largened
 • they had largened

Past perfect continuous

 • I had been largening
 • you had been largening
 • he|she|it had been largening
 • we had been largening
 • you had been largening
 • they had been largening

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes largen në kohët e ardhshme

Future

 • I will largen
 • you will largen
 • he|she|it will largen
 • we will largen
 • you will largen
 • they will largen

Future continuous

 • I will be largening
 • you will be largening
 • he|she|it will be largening
 • we will be largening
 • you will be largening
 • they will be largening

Future perfect

 • I will have largened
 • you will have largened
 • he|she|it will have largened
 • we will have largened
 • you will have largened
 • they will have largened

Future perfect continuous

 • I will have been largening
 • you will have been largening
 • he|she|it will have been largening
 • we will have been largening
 • you will have been largening
 • they will have been largening

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen largen

Present participle

 • largening

Past participle

 • largened

Perfect Participle

 • having largened

Imperative në anglisht, për foljen largen

Imperative

 • largen
 • let's largen
 • largen

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: glaciate guilt key landscape lard lark lathe mamaguy outbrave pretermit syncretize