Zgjedhimi i foljes identify në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes identify në anglisht.

Zgjedhimi e foljes identify në kohën e tashme

Present Tense

 • I identify
 • you identify
 • he|she|it identifies
 • we identify
 • you identify
 • they identify

Present Continuous

 • I am identifying
 • you are identifying
 • he|she|it is identifying
 • we are identifying
 • you are identifying
 • they are identifying

Present Perfect

 • I have identified
 • you have identified
 • he|she|it has identified
 • we have identified
 • you have identified
 • they have identified

Present Perfect Continuous

 • I have been identifying
 • you have been identifying
 • he|she|it has been identifying
 • we have been identifying
 • you have been identifying
 • they have been identifying

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes identify në kohët e shkuara

Simple past

 • I identified
 • you identified
 • he|she|it identified
 • we identified
 • you identified
 • they identified

Past continuous

 • I was identifying
 • you were identifying
 • he|she|it was identifying
 • we were identifying
 • you were identifying
 • they were identifying

Past perfect

 • I had identified
 • you had identified
 • he|she|it had identified
 • we had identified
 • you had identified
 • they had identified

Past perfect continuous

 • I had been identifying
 • you had been identifying
 • he|she|it had been identifying
 • we had been identifying
 • you had been identifying
 • they had been identifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes identify në kohët e ardhshme

Future

 • I will identify
 • you will identify
 • he|she|it will identify
 • we will identify
 • you will identify
 • they will identify

Future continuous

 • I will be identifying
 • you will be identifying
 • he|she|it will be identifying
 • we will be identifying
 • you will be identifying
 • they will be identifying

Future perfect

 • I will have identified
 • you will have identified
 • he|she|it will have identified
 • we will have identified
 • you will have identified
 • they will have identified

Future perfect continuous

 • I will have been identifying
 • you will have been identifying
 • he|she|it will have been identifying
 • we will have been identifying
 • you will have been identifying
 • they will have been identifying

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen identify

Present participle

 • identifying

Past participle

 • identified

Perfect Participle

 • having identified

Imperative në anglisht, për foljen identify

Imperative

 • identify
 • let's identify
 • identify

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: extrude finagle hopple hysterectomize ideate idle illude instate make overshadow sodomize wanton