Zgjedhimi i foljes sodomize në anglisht në të gjitha kohët

Këtu janë tabelat e zgjedhimit të foljes sodomize në anglisht.

Zgjedhimi e foljes sodomize në kohën e tashme

Present Tense

 • I sodomize
 • you sodomize
 • he|she|it sodomizes
 • we sodomize
 • you sodomize
 • they sodomize

Present Continuous

 • I am sodomizing
 • you are sodomizing
 • he|she|it is sodomizing
 • we are sodomizing
 • you are sodomizing
 • they are sodomizing

Present Perfect

 • I have sodomized
 • you have sodomized
 • he|she|it has sodomized
 • we have sodomized
 • you have sodomized
 • they have sodomized

Present Perfect Continuous

 • I have been sodomizing
 • you have been sodomizing
 • he|she|it has been sodomizing
 • we have been sodomizing
 • you have been sodomizing
 • they have been sodomizing

Si t'i përdorim këto kohë zgjedhimi në anglisht? Present shpreh zakonin, frekuancën, të vërtetën e përgjithshme dhe gjendjen e zakonshme në anglisht. Present Continuous shpreh kryesisht idenë e një veprimi ose aktiviteti që është ende në vazhdim e sipër. Present Perfect shpreh atë që lidhet gjithmonë me të tashmen ose me pasojën e një ngjarjeje. Së fundi, Present Perfect Continuous lidhet me idenë e aktivitetit në kohëzgjatje.

Zgjedhimi i foljes sodomize në kohët e shkuara

Simple past

 • I sodomized
 • you sodomized
 • he|she|it sodomized
 • we sodomized
 • you sodomized
 • they sodomized

Past continuous

 • I was sodomizing
 • you were sodomizing
 • he|she|it was sodomizing
 • we were sodomizing
 • you were sodomizing
 • they were sodomizing

Past perfect

 • I had sodomized
 • you had sodomized
 • he|she|it had sodomized
 • we had sodomized
 • you had sodomized
 • they had sodomized

Past perfect continuous

 • I had been sodomizing
 • you had been sodomizing
 • he|she|it had been sodomizing
 • we had been sodomizing
 • you had been sodomizing
 • they had been sodomizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhiminë anglisht? Simple Past shpreh veprime tashmë të përfunduara që nuk kanë lidhje me të tashmen, veprime ose zakone të së shkuarës. Përdoret shumë shpesh në anglisht. Past Continous nga ana tjetër përdoret për të folur për veprimet e vazhdueshme në të kaluarën ose një veprim të kaluar akoma në progres kur ndodh një veprim tjetër. Past Perfect përdoret për të treguar se veprimi ka ndodhur përpara një veprimi tjetër në të kaluarën. Dhe së fundi, Past Perfect Continuous përdoret për t'iu treguar një veprim të vazhdueshëm në të kaluarën që ka vazhduar deri në momentin e nisjes së një veprimi tjetër të kaluar.

Zgjedhimi foljes sodomize në kohët e ardhshme

Future

 • I will sodomize
 • you will sodomize
 • he|she|it will sodomize
 • we will sodomize
 • you will sodomize
 • they will sodomize

Future continuous

 • I will be sodomizing
 • you will be sodomizing
 • he|she|it will be sodomizing
 • we will be sodomizing
 • you will be sodomizing
 • they will be sodomizing

Future perfect

 • I will have sodomized
 • you will have sodomized
 • he|she|it will have sodomized
 • we will have sodomized
 • you will have sodomized
 • they will have sodomized

Future perfect continuous

 • I will have been sodomizing
 • you will have been sodomizing
 • he|she|it will have been sodomizing
 • we will have been sodomizing
 • you will have been sodomizing
 • they will have been sodomizing

Si i përdorni këto kohë zgjedhore në anglisht? Future përdoret për të folur për veprime faktike në të ardhmen. Future Continuous përdoret për të folur për gjërat që do të ndodhin në të ardhmen. Future Perfect është një kohë zgjedhore që nuk përdoret shpesh në anglisht, kjo kohë zgjedhore përdoret për të folur për një veprim faktik të ardhshëm përpara një tjetri. Dhe së fundi, Future Perfect Continuous përdoret shumë rrallë, kjo kohë përdoret për të folur për një veprim të ardhshëm në zhvillim dhe para një veprimi tjetër.

Format e ndryshme të pjesëzës në anglisht, për foljen sodomize

Present participle

 • sodomizing

Past participle

 • sodomized

Perfect Participle

 • having sodomized

Imperative në anglisht, për foljen sodomize

Imperative

 • sodomize
 • let's sodomize
 • sodomize

Zgjedhoni një folje tjetër në anglisht

Folje të tjera të rastësishme për të zbuluar më shumë gjuhën angleze: bloom depute regard reprehend sluff sober sodden soft-pedal soil statement tissue whiffle